Kaliteli, Özgün Makale Yazılır Hak Edilen Ücret Talep Edilir
buuse9

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Katılıyorum Yasmin86 yürekten tekrar herkese bol kazançlar diliyorum. Emek verenler karşılığını alsın tek dileğim.
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Bende katılıyorum sizlere arkadaşlar, sadece yazar kesimi suçlu olmadığı gibi sadece alıcı kesimde suçlu değildir diye düşünüyorum, burada isyan etmeye gerek yok eğer birisi size 40 kuruş teklif ediyorsa kabul etmezsiniz olur biter, ayrıca bu teklifin yapılması yalnızca o alıcıda değil, 40 kuruşa sözüm ona 'makale' yazanlarda suç olduğunu gösterir, bazı yazarlar sırf iş kapabilmek için çok düşük fiyatlara yazıyor, zaman içerisinde o fiyata çok iş bulunca da bu ücret çok az diyor, 100 kelimesi 1 liranın altında yazı beklemek açıkçası asgari ücretin altında işçi çalıştırmak gibi bir şey ve hiç etik değil. Biz yazarlar olarak bilinçli davranmalıyız. Arkadaşların dediği gibi emekleri korumak önce kendimizde başlıyor.
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 01.12.2014 00:48:30 tarihinde değiştirildi.
qu_anq

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Arkadaşlar internet üzerinde çeşitli sitelerde 200'den fazla yazı yazdım. Yarısı tamamen seo uyumlu yazılardı. Bu 200 küsür yazıdan toplamda 1500 lira civarı bir miktar kazandım. Bu yazılar ortalama 400 ile 500 kelime arasında değişiyordu. Bunun yanı sıra ufak çaplı sitelerde de yazılar yazarak ufak çaplı kazanımlarım oldu. Ama işler tamamen bu rutinde ilerlemiyor ve siteler kapanabiliyor. Yazı yazmak zor ve değerli bir eylem ve de insan emeklerinin, bu değer karşılığında verilmesini istiyor. Ve açıkçası şuanda biz yazarlar için piyasa durgun gibi. Arkadaşlar size tavsiyem, emeklerinizin karşılığını alamadığınız yerlerde yazılar yazmayın. Bir zaman sonra ben ne yapıyorum diyebilir ve yazmaktan tamamen sıkılabilirsiniz. Aldığınız para ne olursa olsun, eğer içinize siniyorsa yazın. Tabi bu sadece ufacık bir tavsiye :)
Yanıt Yaz