kamu gündemi için yazar
dtufuk

Konu Sayısı: 3
kamu gündemi için yazar
10 yıl önce
öncelikle herkese kolay gelsin gündemdeki kpss işe alımlar memur sağlık bak. meb vs kamuhaberleri ile ilgili sitemiz için günlük köşe yazarı arıyorum.ücreti teklif yazabilirsiniz.aynı konularla ilgili günlük ilgi çekecek özgün haberlerde olabilir .teklifi verirseniz sevinirim.  skype  batisoftyazilim    burdanda ulaşabilirsiniz  
Bu mesaj dtufuk tarafından 05.01.2015 14:17:56 tarihinde değiştirildi. Sebep:skype için
ssevda

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Pm atarsanız konuşabiliriz .
cenkeren10

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Konu detaylarını alabilirmiyim.
martiniim

10 yıl önce
Yaklaşık 3 yıldır makale yazarlığı yapıyorum ve göç öyküleri isimli kitabım cıktı. Deneme yarışmasında 3 yıl üst üste birinci oldum ve büyük altın ödülünü kazandım. Seo kurallarına hakimim ve günlük 3000 kelimelik özgün makale çıkarabiliyorum. elfidamtk@hotmail.com adresi ile ulaşabilirsiniz
limoncicegi

10 yıl önce
Uzun süredir makale yazıyorum . Üniversite ögrencisi olduğum için eğitim alanında birçok konuda (kpss,osym,memur alımları,erasmus vs.) bilgim oluyor güncel olarak yazarlık yapabilirim Min 200 kelime. limoncicegi_1990@hotmail.com adresten  skype veya email yoluyla ulaşabilirsiniz.
ismailkilaz

10 yıl önce
SGK ve Çalışma Hayatı mevzuatı uzmanıyım. Ne zaman, nasıl emekli olurum, sigortasız çalıştırılma, kıdem ve ihbar tazminatı, işsizlik sigortası ve ödeneği v.b. konularda sorulara yazılı ve hızlı cevap veririm. Keza aynı konularda düzenli makale yazabilirim. Emekliyim. On-line olma sorunum yoktur.
dtufuk

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
skype  :  batisoftyazilim
muhte

10 yıl önce
Siz konuyu verin gerisini bana bırakın...denemekten size zarar gelmez,ama bize kar gelir.
muhte

10 yıl önce
Siz konuyu verin gerisini bana bırakın...denemekten size zarar gelmez,ama bize kar gelir.
limoncicegi

10 yıl önce
arkadaşlar bu sitenin sahibi dolandırıcıdır. sitesinde yazı yazdım hiç birşey demeden skypeden sildi, siteye  admin giriş şifremi değişti yinede kötü konuşmadım ücret istemedim yazılarımı kaldırmasını istedim yazılarımı da siteden kaldırmadı bilginz olsun 
Yanıt Yaz