Kelime sayıları ile ilgili bir sorum var?
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
8 yıl önce
Bu konuda üzülecek bir durum yok arkadaşlar tekrar ediyorum. Ben düşüncelerinizi merak ettim ve özellikle geçen başlıkta yazanları örnek verdim. O başlıkta 10 kuruşun lafı edildi, 100 kelime için. Ben bunun için kaç kez yazdım o başlığa. Ben de burada 3 senedir üyeyim ve editörlük yapıp bütün makaleleri ben onaylıyorum. Yorumları da onayladığım için bakmak zorunda kalıyorum. Ama bugüne kadar tutup da tek kelime etmedim.Bugün deme gereği hissetmemin nedeni de yönetime de çok kişiden emek sömürüsüne dair şikayetler gelmesine rağmen, aynı kişilerin tutup da kelime fazlalığı ile yazması. 
Üzülecek bir durum olsa ben bunu yapmam zaten emin olabilirsiniz. Eğer öyle bir şey istesem isim verirdim özellikle. Amacım okusunlar ve empati yapsınlar ki, düşük teklif verenlerin de parayla derdi olmayabilir, bunu anlasınlar o halde. 
Saygılarımla. 
SaidThat

Konu Sayısı: 16
8 yıl önce
yazarak israf olmaz. Kimse fazla yazarak kendini yormak istemez. Siparişlerdeki teklifler minumum kelime içindir.
Makale tartılan bir şey gibi sayıyla tahaddüt edilemez. Makale yazarına yakışan bu konuda kendini sınırlamamasıdır.
Hoşnutluk adına da olsa göze girmek içinde olsa güzel bir durumdur.
Bir yazarımız Yüksek teklif vererek özelden daha fazla yazacağını bildirme konusundaki davranışsalından bahsetmiş
Bu tüyoyu değerlendireceğim ve kendisini de tebrik ediyorum.
Eğer 100 kelime 1 TL altında olmamalıysa bu sistem tarafından sağlanmalı. Eğer fazla yazmak ve düşük teklif vermek yanlışsa
o halde sitenin alt yapısında sıkıntı var demektir. 3-5 kelime için 20-40 kuruş için değecek şeyler konuşmadım pek.
Asıl olan seo ve kalitedir. Kimse makale yazarak ev geçindirmiyor zaten değil mi?
red

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
unutanolma kullanıcı adına sahip arkadaşımız 'metni uzatmak kolay, maharet; anlatılacak meramı sınırları içinde ifade edebilmektir' demiş. Fakat uzun yazılan bir makaleyi kısaltarak istenilen kelime sayısına inmek de oldukça kolay bir şey. Makaleyi satın alan kişi fazla kelime olmasından rahatsızlık duyarsa makale çok rahat bir şekilde kısaltılarak teslim edilebilir. Asıl sorun kelime sayısı doldu mu diye hesap yaparak makale yazmaktır. Bir yazarın kelime sayısına odaklanarak yazdığı makaleler ile konuya odaklanarak yazdığı makaleler arasında ki kalite farkı çok fazladır.
unutanolma

Konu Sayısı: 3
8 yıl önce
Yoo aynı kalitede yazılır hatta daha disiplinli yazılır istenen uzunlukta olsun diye daha fazla üzerinde düşünüp ince eleyip sık dokursunuz. Baştan döktürürsünüz sonra beklentiyi tam tamına karşılasın diye aradan çıkarabilecek cümlelerinizi tespit etmeye çalışırsınız. 
red

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
O kişiye göre değişir her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır.
prm

Konu Sayısı: 1
8 yıl önce
Bu konuda bir makale alıcısı olarak bende görüşümü bildirmek isterim Hiçbir zaman 300 kelimenin altında makale yazdırmadım. Gerek bu sitede gerekse diğer platformlardan çok makale siparişi verdim. Ancak 300 kelime olarak ilan açtıysam ve yazar tam 300 kelime yazıyor, anlam bütünlüğü sağlayamıyorsa yine aynı kelimeleri tekrar tekrar yazıyorsa, 500 kelime yazsa bile o yazının benim için hiçbir önemi yoktur. Yine 10 makalelik sipariş veriyorum bazıları 270 bazıları 340 kelime olmuş, anlam bütünlüğü sağlanmış ve giriş gelişme sonuç uygun ise  benim için herşey tamam demektir. Bence bazı yazarlar anlam bütünlüğü sağlamak ve yaptığı işi hakkıyla yapmak için kelime artışına gidiyor. Bana göre çok da doğru bir iş yapıyorlar.

Bu mesaj prm tarafından 11.02.2017 01:13:03 tarihinde değiştirildi.
arikan06

Konu Sayısı: 2
8 yıl önce
Bence yazar istenilenin altında olmamak kaydıyla istediği kelime sınırında makale yazabilir. Sipariş mesela 200 kelimeyse asla 201 de bırakmadım. Çünkü kelime sayısına bakmıyorum makale yazarken. Bazen fazladan elli yüz kelime bile oluyor. Ben hiç özelden mesaj atıp 100 yerine 150 kelime yazarım demiş bir yazar değilim ama diyeni de eleştirmem. O şekilde vaat edip işi alıyorsa alsın yani sonuçta onun canına yazık. Ayrıca zaten her yazarın belli bir müşteri portföyü vardır buradan pek çok insan ekmek yiyor bence bırakın kim nasıl teklif veriyorsa versin. Müşteri kafasına uyanı seçer sonuçta. 
karamurat

Konu Sayısı: 1
8 yıl önce
Değerli arkadaşlarım; Bir yılı aşkındır bu platformda yazıyor ve bundan keyif alıyorum. İlgimi çeken bir konunun siparişine 0,9 lira teklif de verdim, 350 kelimelik bir siparişe 450 kelime de yazdım. Emek hırsızlığı dediğiniz zaman bunda kasıt oluşması gerekir. Ayrıca ihtiyaç duyan herkes 0,9 liradan yazı da yazabilir. Dileyen fazla kelime de kullanabilir. Sizlerden ricam bu güzel platformda lütfen bu tarz tartışmalara yol açmayın. Saygılar.
Yanıt Yaz