ORHAN AFACAN
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 8 |
Kendi Günahına Kendin Şahitsin
Gizli, açık olsun günah işleme. Kendi günahına kendin şahitsin. Gören yok, bilen yok diye sevinme Kendi günahına kendin şahitsin. İnandım demek mi oluyor sorun.? Anlaşılan senin nefsinle zorun. Tevhitle, tövbeyle ateşten korun. Kendi günahına kendin şahitsin. Ayağın günahta izler bırakır.- Dilin kurşun gibi sözler fırlatır. Elin balyoz gibi tokat patlatır Kendi günahına kendin şahitsin. Günahı işlersin sanma rahatsın. Vicdanın dili yok seni anlatsın. Güvenli kaynakla kesin ispatsın Kendi günahına kendin şahitsin. Çaresiz kalırsın hakkı görünce Aklını çelmiştir birçok düşünce Tövbe et bari sen ölmeden önce Kendi günahına kendin şahitsin. Gözlerinde sayısız göz zinası Yüreğin adeta putlar binası. Miden; haram lokmanın arenası. Kendi günahına kendin şahitsin. 2014-izmir-Temmuz ORHAN AFACAN |
kader
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 57 |
|
Yazarız12
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 65 |
Bana göre böyle bir şiir'in paylaşılması gereken yer burası değil.Site bir makale alım,satım sitesi,bir makale yazarlığı sitesi.
Bu mesaj Yazarız12 tarafından 26.09.2014 17:05:12 tarihinde değiştirildi. Site de konu dışı diye bölüm açılmış evet, ama o bölümde de siteye uygun konular paylaşılması gerekir. Ek olarak site de her dinden insan var.Sizin şiirinizde ise inandığınız dini vurgulamaya çalışmışsınız,diğer dinlerse net bir şekilde saygısızlık yapmışsınız. Bu şiir burada paylaşılmamalı. |
ORHAN AFACAN
|
Hayalci
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 82 |
Hocam eline sağlık diyemeyeceğim; çünkü bu şiir görünümdeki dörtlükler şiir değil. Belli ki burada bir çalışma içindesin. Lütfen bu siteyi bu şekilde kullanma. Kimse günahsız değildir ama bu şekilde olmaz bu işler. Biraz ayıp oluyor herkese. İnanca saygılı olmak gerek, tabii inançsızlığa da... Ancak dörtlüklerinde ben böyle bir saygı göremedim. Tam tersine "ben neye inanıyorsam o doğru, herkes böyle inanmalı ve gereklerini yapmalı" diyorsun bizlere. Bak ne güzel siteni açmışsın orada yaz ne yazacaksan. Çünkü yazdıkların inancın da ötesine siyasi şeyler. Burası siyaset yeri değil.
|
ORHAN AFACAN