Keşke forumda yazar engelleme olsa
doxan9

Konu Sayısı: 3
Keşke forumda yazar engelleme olsa
8 yıl önce
Merhabalar.. Forumda sipariş verdikten sonra bir kısım yazar arkadaşlar direk mesaj atıyor. makaleyi bana verin. vs. diye. Yazma stilini beğenmediğin insanlarda oluyor arasında. Adamın yüzünede diyemiyorsun kardeşim ben senin yorumunu beğenmiyorum. bana mesaj atma veya teklif verme diye.. bu yüzden engelleme olsa daha iyi olurdu düşünüyorum.
unutanolma

8 yıl önce
Siparişler için teklif vermekte adaletli olan herkesin tek yöntem kullanmasıdır. Bunun için "teklif ver" butonunu kullanarak teklif vermek yeterlidir. Böyle bir yöntem varken özelden teklif vermeye gerek yoktur. Bu tutum, karşı tarafta ısrarlı bir ima uyandırabilir ki bu da olumsuz bir algıya sebep olabilir. 
doxan9

8 yıl önce
aynen öyle oluyor. ve işi vermiyorum.
karamurat

Konu Sayısı: 1
8 yıl önce
Haklısınız bu konuda bence de..
karaturk1071

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Bunun nedeni birazda sipariş sahibi ile iletişime geçerek süreci hızlandırabilirsiniz, uyarısı olabilir bence. Ayrıca yazar profillerinde üye hakkında ki notlarınız kısmı mevcut. O kısma yazar hakkında ki düşüncelerinizi ekleyerek bu şikayetinize birazda olsa çare bulabilirsiniz. Herkes burada elinden geldiğince yazılar yazıyor. Ve yazı beğenilirliği göreceli bir kavramdır. Yazarlar bu sitenin de, sipariş veren diğer site sahiplerininde temelidir. Güzel bir üslupla cevap vererek yada hiç cevap vermeden reddetmek o kadar zor olmamalı. Yazar engellemek gibi bir buton anlamsız ve gereksiz olur... Bence.
doxan9

8 yıl önce
 bur da önemli olan insanları incitmeden birşeyleri halletmek. buton bu işe yarar. yoksa direk mesajla da çözülebilir. saygılar..
Yanıt Yaz