Kısa Süreliğine Yabancı Çeviri Makalelerim
gosuhasu

Konu Sayısı: 14
Kısa Süreliğine Yabancı Çeviri Makalelerim
10 yıl önce
15 Eylül'den itibaren kısa bir süreliğine ekleyeceğim tüm makalelerde yabancı kaynaklardan aldığım ve çevirilerini yaparak Türkiye'deki sitelerde bulunmayan içerikleri sizlerle paylaşacağım. Zaten yazıların kalitesini çok net bir şekilde fark edeceksiniz. Normalde bu yazılarımı yabancı platformlara ve Türkiye'deki bazı önemli sitelere veriyorum. Siteniz için faydalı olacağını düşünüyorum. Yazıların tamamı yabancı kaynaklardandır ve 1 tane bilgi bile Türk sitelerinden alınmamıştır. Ayrıca yazıların sürekliliği vardır. Kısacası makaleyi bugün alsanız dahi 1 ay sonra bile kullanabilirsiniz. İş sezonunun açılması için böyle bir etkinlik yapmak istedim. Umarım ileride diğer yazar arkadaşlarımda bu tarz etkinlikler düzenler :) 
Hunili Yazar

Konu Sayısı: 7
10 yıl önce
Sahneyi çalmak istemiyorum ancak, benim de sizinle aynı uygulamayı yapmaya başladığımı alıcı arkadaşlara bildirmek isterim. Şu an mevcut olan ve ekleyeceklerimin hepsi İngilizce kaynaklardan araştırılarak, çevrilerek hazırlanmıştır.
gosuhasu

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Farkındayım, ilk yardım konusunda oldukça kaliteli makaleleriniz var :) O halde makale alıcılarımız ikimizden de faydalansınlar :)
Bu mesaj gosuhasu tarafından 15.09.2014 18:31:49 tarihinde değiştirildi.
Hunili Yazar

Konu Sayısı: 7
10 yıl önce
Takdirinizi kazanmak beni onore etti, teşekkür ederim. Sizi de bunaltıyorum ama serinin bitmesine az kaldı :)
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
@ Emeğinize sağlık, kalite kazancıda yanında getirecektir. 
bsahiner

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
Ben doğrudan ingilizce yazmıyorum. Ama yazdığım makalelerin büyük bir kısmında yabancı makale kullanıyorum. Yaptığım çevrileri birebir kullanmıyorum. Sadece kaynak olarak kullanıyorum.Bu arada her ikinizi de kutlarım. Umarım emekleriniz boşa çıkmaz. Kolaylıklar dilerim.
Yanıt Yaz