missaydemir
Konu Sayısı: 31 Mesaj Sayısı: 116 |
Merhaba,
Bu mesaj missaydemir tarafından 11.07.2017 23:29:26 tarihinde değiştirildi. Sitemizin tesettür kombin bölümü için editörler arıyoruz. İşleyiş şu şekilde olacak; Kombinler sitemiz üzerinden ürün seçerek eklenecek. Her editör günde 2 kombin ekleyecek. Güzel bir başlık ve kısa bir açıklama (40-50 kelime civarı) yazılacak. Başlık ve açıklamadan oluşan metin missaydemir başlığı ile buraya hazır makale olarak eklenecek. (100 kelimeye tamamlamak için aynı metini alt alta yapıştırabilirsiniz. Bu konu yönetimle görüşüldü.) Ben satın alacağım. Etkileşimi yüksek kombin sahiplerine bonus vermeyi de düşünüyoruz. |
Ayça
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 6 |
|
dsah
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 8 |
|
missaydemir
|
Madam Puddi
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 28 |
Selamlar,
Bu mesaj Madam Puddi tarafından 11.07.2017 19:23:13 tarihinde değiştirildi. Peki bu kombinler yazarın kendi zevkine göre mi seçilecek? Ben kombinlerim ama tüketici veya firma sahibi bu kombinleri beğenir mi, malumunuz, beğeni göreceli bir kavram ve herkese göre değişkenlik gösterir. Yoksa makale yazmak kolay.Keyifle yazılabilir... |
missaydemir
|
Madam Puddi
Anladım...
Bu mesaj Madam Puddi tarafından 11.07.2017 19:59:20 tarihinde değiştirildi. Ürünleri görmeden ezbere "ben bu işi yapabilirim" diyemem.Makale olayı kolay ama kombinler için ürünleri görmek gerek.Ayrıca benim kombinleyeceğim ürünü kesin olarak beğeneceğinizin garantisini de veremem.Ama deneme şansım varsa, deneyebilirim tabiki...:) |
missaydemir
|
Madam Puddi
|
missaydemir