Kombin (Açıklamalı) Ekleyecek Editörler Aranıyor
Makaleyazarı33

Konu Sayısı: 3
7 yıl önce
Gözden de kaçabilir. @missaydemir gizli olduğunu kim söyledi ki. "Aklını kullanabilenler" şeklinde derken neyin altını çiziyorsunuz. Belki de ironi yapmışımdır. Aklını kullananların aklını hiçe sayan fiyat politikanıza!
missaydemir

Konu Sayısı: 31
7 yıl önce
Fiyat politikası da işin konusu da belli. Çalıştıklarımdan beklentim özgün bir metin vs değil. Zevklerine göre seçtikleri 4-5 ürün için 30 kelimelik bir açıklama girmelerini bekliyorum. Bunun da 100 kelimelik özgün bir makale ile eşdeğer olduğu kanaatindeyim. Bir kombini hazırlamak ortalama 7 dakika sürüyor. 3.5 yıl boyunca burda çalıştığım hiç kimse bana "sen benim emeğimi sömürdün" dememiştir. Hangi işin ne kadar sürede yapılabileceğini, ne kadar edeceğini en az sizin kadar iyi biliyorum. Dolayısı ile fiyat politikamı eleştirmek sizin haddiniz değil. İşte merak ettiğiniz ve benim de altını çizdiğim nokta bu.

Makaleyazarı33

Konu Sayısı: 3
7 yıl önce
Şahsınıza yönelik kötü bir şey söylemedim. Yaptığım yoruma doğrudan sert tepki vermeniz ortamı gerdi. Kaldı ki gerçekten haddime değil, kimin aklını kullanabildiğine dair yorum yapmak. Ama sizin de değil. Tepki verdiğim nokta bu! İyi çalışmalar
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
7 yıl önce
İçerikler için ödenen tutar, sektörün kabul ettiği tutardan fazladır. Sektörün kabul ettiği fiyatlandırma 100 kelimesi 1 TL şeklindedir ve çok uzun süredir bu fiyat üzerinden çalışılmaktadır.

Kullanıcı, 100 sözcüğü bulmayan içerikler için 100 sözcük bedeli ödemeyi kabul etmişken, "aklı hiçe sayan fiyat politikası" gibi söylemler iki ihtimali ortaya koymaktadır. Ya sektör hakkında hiçbir bilginiz yoktur ya da söyleminizin arkasında bir artniyet vardır. Konunun sizinle hiç alakası yokken, polemik yaratmaya çalışmanız, buradaki nezih ortamı bozmaktadır ve devamı halinde yaptırımlara da devam etmek zorunda kalacağız.
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
7 yıl önce
Missaydemir ile daha önce çok çalıştım, emeğe gerçekten çok saygılı, insanın işini kolaylaştıran bir arkadaşımız. Fiyat politikası bu sitede sektör ortalamasının üzerinde,  makale yazımı konusunda öyle emek sömürüleri yapılıyor ki ne iyi hiçbiri ile karşılaşmamış olarak burada yorum yapabilen arkadaşlara... 
Yanıt Yaz