Konularda da özgün olmaya dikkat edelim
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
Konularda da özgün olmaya dikkat edelim
10 yıl önce
Arkadaşlar, kişisel görüşümdür ama makalemiz özellikle herhangi bir tarif içeriyorsa bunun özgün olmasına dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum. Özgünlük sadece kendi cümlelerinizi kurmak ya da bir anlatım tarzına sahip olmak anlamına gelmiyor. Bir örnekle evde oyuncak yapımından bahsediyorsanız ve bu Google yoluyla değişik cümleler ile birçok platformda anlatılan bir şeyse bence o makale özgün değildir. Ama çocuklar için organik oyuncak yapıyorsunuz ve bunlar size özgü ya da evde bayat ekmekleri kendinize has bir yolla değerlendirdiniz, yazın paylaşın. Bir süre sonra sürekli satarsınız. Teknik bir konudan da bahsediyorsak tabi ki özgünlük tarzımızla sınırlı kalabilir. Eğer her yerde anlatılan konuları değişik cümleler kurarak yazıp satmak için buradaysak bir iki satarız sonrasında tutunamayız diye de düşünüyorum. Çünkü alıcılar, özgün bir konu gibi görünen ancak her yerde yayımlanmış olan konularda hazırlanmış yazıları, basit bir blogta bile paylaşmak istemiyor. Lütfen daha duyarlı olalım.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
yaseminhoca  Katılıyorum tşklr. 
Yanıt Yaz