Köşe yazarları ve editör aranıyor
burakjk14

Konu Sayısı: 1
Köşe yazarları ve editör aranıyor
10 yıl önce
İha abonesi ve sadece ankara haberlerinin olduğu haber sitemizde ajanstan gelen haberleri özgünleştirerek günde 10 giriş yapacak editör ile 3 farklı köşe yazarı aramaktayız. Köşe yazarlarının her biri günde 1 yazı girecek. Ücret tekliflerinizi ve varsa referanslarınızı yada bilgi tecrübenizi ekleyerek mesaj gönderebilirsiniz. 
YILMAZ63

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Editör veya köşe yazarlığı için detaylı bilği verebilirseniz,ücret konusunda da sizlerin ortalama talebiniz nedir? E postama konu ile ilgili bilği verirseniz. Teşekkürler yyllmmzz72046067@hotmail.com
kont

10 yıl önce
konuyu detaylandırabilir misiniz.köşe yazarları hangi konularda yazı yazacak? Özgünleştirilecek haberleri kaç sayfa vs gibi 
burakjk14

10 yıl önce
Özgünleştirilecek haberlerdeki kelime sayısı değişebiliyor. Günde 10 haber maksimum giriş istiyorum alacağım her bir editörden , onun haricinde köşe yazarı kendi fikirleri doğrultusunda gündeme göre istediği konularda yazı yazabilir. 
kirazdanküpe

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
köşe yazarlığı hakkında detaylı pm alabilir miyim lütfen
burakjk14

10 yıl önce
mesajlara cevap verilmiştir. Burada fazla aktif olamadığımdan geç geri dönüşler için kusura bakmayın arkadaşlar
Kibritcikiz

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Merhaba,

Metin yazarlığına dair açıklamalarınızı takip etmekteyim. Konuyla ilgileniyor olmakla birlikte, size destek vermenin hem kolay hem eğlenceli olacağına inanıyorum.

Metin / reklam / köşe yazarlığında sizlerle olabilmem için desteğinizi rica eder, iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla.

agitmisoglu@gmail.com
okuryazar

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Merhaba,

Haber sitelerine ve çeşitli sitelerde köşe yazarlığı yaptım. İletişime geçmenizi talep eder, ivedilikle güncel yazılarımı göndermek isterim.

Yanıt Yaz