Küçük Bir Rica...
damla1

Konu Sayısı: 4
Küçük Bir Rica...
9 yıl önce
Arkadaşlar herkese merhaba ve hayırlı kazançlar. Her ne kadar genel olarak alıcılar bu zihniyette olmasa da ne yazık ki bazı kişiler haksız kazanç elde etme zihniyetlerinden vazgeçmiyorlar. Daha önce aynı kişi tarafından 2 farklı isim ile emeğimin karşılığını alamadan dolandırıldım. İyimakale yönetimi bu konuda ne kadar ince düşünceli ve korumacı olup haklarımızı gözetse de makale piyasasındaki farklı forumlar ve sitelerde bu kadar ince düşünen yöneticiler ile karşılaşamamaktayız maalesef. Bu nedenle arkadaşlardan ricam emeklerinin karşılığını alamadıkları işlemlerde muhattap oldukları kişi isimlerinden ziyade yazılarının yayımlanmış olduğu siteler hususunda bilgi vermeleri, böylece benim gibi diğer yazar arkadaşlarımız da bir ipucu yakalayarak o sitelerle çalışmamış olurlar. Zaman ayırıp ricamı okuduğunuz için çok teşekkür ederim.İyi akşamlar :)
dogukan34

9 yıl önce
Katılıyorum çok haklısınız Damla Hanım. Ayrıca ek olarak konuyla alakasız ama alım yaptığınız makaleler için yorum girin yada zorunlu hale getirilsin bu. Ben dahil birçok arkadaşın böyle düşündüğünü umuyorum. İyi geceler. 
damla1

9 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum. Hem siteleri ve sahiplerinin kişiliğini tanıyabilmek adına yararlı olacaktır hem de alıcılar genellikle bir sürü makale satın alıp sadece sorunlu gördüklerine yorum yapıyor getirilebilecek yeni bir adım ile referanslar da iyileştirilebilir. :)
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
9 yıl önce
Merhabalar,

Elimizden geldiğince art niyetli kişileri ailemiz arasında barındırmamaya çalışıyoruz. Bu konuda bizimle yapacağınız işbirlikleri sayesinde de daha hızlı yol alabiliyoruz.

Yorum konusunda ise; alıcıların yorum yapmalarını teşvik etmek amacıyla yapılan yorum başına yorum sahibinin hesabına sembolik bir ücret ekliyoruz. Ancak kimseyi yorum yapması için zorlayamayız, bu hiç adil bir tutum olmayacağı gibi kişilerin özgürlüğüne de müdahale etme anlamına gelecektir..
Yanıt Yaz