bayramaktas
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 48 |
Sipariş ile aldığım makalenin bir paragrafını paylaşıyorum. Şimdi bu makaleyi Google'ı açıp ikişer üçer cümleler halinde aratalım.
''Araç Takip Sistemi araçların sayısal bir harita üzerinde takibini ve raporlamasını sağlayan sisteme denir. Araç filosu olan şirketlerin araçlarının bir harita üzerinde devamlı takip edilmesini sağlar. İnternet erişimi olan bilgisayar ve cep telefonundan kullanımı olan ara yüz yardımıyla zamanlı araç takibi ve filo yönetimi sağlanır. Araç takip sistemlerinde 2 çeşit sistem vardır. Bunlardan Aktif sistem araçların anlık olarak nereye ve nerede olduklarını raporlamasını yapabildiği bir sistemdir. Pasif sistem ise herhangi bir online izleme yapmadan cihazların kendi içinde geçmişe dair konum bilgilerini tutabildiği istenildiğinde raporlanabileceği bir sistemdir. Günümüzde birçok araç takip sistemi Aktif ve Pasif sisteminin ikisini de desteklemektedir. Bazıları da ayrı ayrı desteklemektedir. Araç Takip sisteminin çeşitli avantajları vardır. Bu avantajlardan en önemlisi aracın ve şoförün güvenliğini sağlamaktır. Gideceğiniz güzergâh planlaması, yakıt tasarrufu yapılmaktadır.'' Arattığım cümleleri sıralayayım: ''Araç Takip Sistemi araçların sayısal bir harita üzerinde takibini ve raporlamasını sağlayan sisteme denir. Araç filosu olan şirketlerin araçlarının bir harita üzerinde devamlı takip edilmesini sağlar. İnternet erişimi olan bilgisayar ve cep telefonundan kullanımı olan ara yüz yardımıyla zamanlı araç takibi ve filo yönetimi sağlanır.'' Şu diğer bir cümle: ''Araç takip sistemlerinde 2 çeşit sistem vardır. Bunlardan Aktif sistem araçların anlık olarak nereye ve nerede olduklarını raporlamasını yapabildiği bir sistemdir. Pasif sistem ise herhangi bir online izleme yapmadan cihazların kendi içinde geçmişe dair konum bilgilerini tutabildiği istenildiğinde raporlanabileceği bir sistemdir.'' Bu da bir diğer cümle: ''Günümüzde birçok araç takip sistemi Aktif ve Pasif sisteminin ikisini de desteklemektedir.'' Şimdi konuma geleyim. Sipariş içinde daha başka birçok cümle toplu halde başka başka sitelerden alınıp birleştirilmiş ve bir iki kelimesi değiştirilmiş. Başka başka sitelerden alınan cümleler ve değiştirilen birer ikişer kelimeler sayesinde Özgünlük Kontrolü Yapılan sistemlerde kopya çıkmıyor. Ama gelin bir de Google'da bakalım: Yani buradan demek istediğim böyle yapan yazarlar varsa yapmasınlar çünkü bu yazdığınız makalelerin alan kişiye hiçbir faydası yok. Makale alıcılarına da demek istediğim özgünlük kontrolünü sistemlerle yapmayın. Direk Google ile yapın. Aldığınız makaleler spin sistemiyle oluşturulmuş makaleler olabilir!! |
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
semrakarasoy
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 17 |
Merhabalar, corpusgold ben, neden sisteme giriş yapamıyorum? Yok yani kopya olmayan bir içerik yüzünden sistemden uzaklaştırmak niye? http://i.hizliresim.com/vXaAO4.jpg Buyrun kanıt.
Bu mesaj semrakarasoy tarafından 05.01.2017 15:17:08 tarihinde değiştirildi. https://yadi.sk/i/tqs8w5mj376VvD sizde girin denetliyiciden geçirin |
semrakarasoy
|
semrakarasoy
|
bayramaktas
Kardeşim defalarca anlattım ama anlamıyorsunuz. Denetleyici değildir önemli olan, Google'dır. Çünkü makaleye Google üzerinden aranarak giriş yapılıyor. Herhangi bir denetleyiciden değil. Ben burada hem yazarlara hem de makale satın alanlara konuyu anlattım. Anlaşıldığımı düşünüyorum. İkişer üçer cümlelerle yazılmış olan makalelerinizi Google'da aratın. Çok benzer cümleler varsa o makale Google nezdinde 5 para etmez. Bu şekilde yazmayın. Değiştirebildiğiniz kadar değiştirin cümleleri. Özgün olmayan makaleler hiçbir işe yaramaz. Bakın daha önce de böle paylaşımlarım oldu yine yapacağım aynısını örnek üzerinde. Örneğin Google'da kopya çıkan şu paragrafınızı yeniden düzenleyeyim:
''Araç takip sistemlerinde 2 çeşit sistem vardır. Bunlardan Aktif sistem araçların anlık olarak nereye ve nerede olduklarını raporlamasını yapabildiği bir sistemdir. Pasif sistem ise herhangi bir online izleme yapmadan cihazların kendi içinde geçmişe dair konum bilgilerini tutabildiği istenildiğinde raporlanabileceği bir sistemdir.'' Şimdi ben bunu değiştirdim ve anlatılmak isteneni aynı şekilde anlattım. Şu şekilde yaptım ve tekrar Google'da arattım. ''Araç takip sistemlerinde iki tür bulunmaktadır. Bu sistemlerden aktif sistem; taşıtların o anda bulundukları yeri haber veren sistemdir. Pasif sistem ise herhangi bir çevrimiçi takip olmadan aygıtın içinde geçmişe ilişkin konum bilgilerini kayıt altında tuttuğu ve istenildiği takdirde raporlanabildiği ikinci bir araç takip sistemi türüdür.'' Artık hiçbir şekilde bir sitedekiyle benzemiyor. Tamamen özgün oldu. Neden? Çünkü bir sitedeki yazının sadece iki üç kelimesini değiştirerek yapmadım bunu. Cümlenin bazı kurallarıyla da oynadım veya kelimelerin 2-3 tanesini değil birden fazlasını oynadım. Artık işe yarar bir makale oldu. |
semrakarasoy
Geçin o ayakları, site içerisnde denetliyi koymayacak o zaman yönetici !! BURA SİTE DE NİYE VAR KARDEŞ http://www.iyimakale.com/panel/ozgunlukkontrol
|
bayramaktas
Sizin gibi akıllı insanların bulunduğunu çözememiş iyimakale yöneticileri ne yapsın? Ben her zaman yeni yazarlar da sistemde kendini göstersin diye siparişleri farklı farklı kişilere veriyorum. 1 gün içerisinde istediğim makaleyi; 5 gün süre verdiğiniz halde daha önce sizle çalışma yapmadığım için faydası dokunsun diye size verdim. 5 gün içerisinde çıkardığınız iş bu mu? Bu şekilde herkes yazar olur bir sürü ücretsiz spinleme aracı var. Cümlenin iki kelimesini çıkar değiştir yaz. Bu çok kolay.
|
semrakarasoy
|
masal9100
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 7 |
Aslında arkadaşlar şimdi size sorunla ilgili kendi düşüncelerimi söylemek istiyorum. Makalede amaç nedir okuyucu bilgilendirmektir. Şimdi sevda arkadaşımıza makale yazın demişsiniz yazmış, o da kontrol etmiş size göndermiş. Bunda art niyet yok ama içinde hiç anahtar sözcükler geçmiyor bence sistemde hazır makalelerin bir kısmı gözüksün yada ilgilenen almak isteyen kişi, düşüncelerine göre makaleleri genişletme şansımız olsun. Çünkü bende hazır makale yazarken çok kararsız kalıyorum. Ben kendi yazdığım makalelerin bir kısmının görülmesini ve makaleyi alacak kişinin yönlendirmesiyle, düzenlenmesi taraftarıyım. Ama bu konuda yaptırım uygulayacak, bir durum yok. Makale ücret iadesi yapılır biter.
|