bayramaktas
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 48 |
Terbiyesizliğin lüzumu yok. Bu sitede sahip olduğum siteler için 100'lerce lira para harcadım. Harcadığım liraları görmek isterseniz profilime girin. Zaten hesap hareketlerimden her şey görülür. Bence konuyu anlamaya çalışmanız yararınıza olur. Dikkat ederseniz adınızı dahi yazmadım forumda. Sizin gibi 4-5 yazarla uğraşmamın nedeni kolay yoldan para kazanmaya çalışmanın hak yemekle eş değer olduğunu anlatmaya çalışmaktan geliyor. Kimisi bilmediğinden yapıyor kimisiyse bilerek yapıyor. Ben yazarlıktan uzaklaştırılmanız için yapmadım bunu. Herkes öğrensin bundan sonra yanlışlar yapılmasın diye. Değerli vaktimi çalıyorsunuz.
|
semrakarasoy
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 17 |
|
bayramaktas
|
semrakarasoy
|
semrakarasoy
http://smallseotools.com/plagiarism-checker/
http://analiz.r10.net/makale-ozgunluk-kontrolu/ bak ikisinden de kendin dene hadi |
semrakarasoy
|
bayramaktas
Arkadaşım bak büyük yazıyorum.
''ÖZGÜNLÜK KONTROL SİSTEMLERİ ÖNEMLİ DEĞİLDİR, ÖNEMLİ OLAN GOOGLE'IN KOPYA GÖRÜP GÖRMEDİĞİDİR, GOOGLE YAPAY ZEKA GİBİ ÇALIŞIR VE ARTIK MAKALENİN KOPYA OLUP OLMADIĞINI NEREDEYSE BİR İNSAN KADAR ANLAMA YETENEĞİNE SAHİPTİR, MAKALELERİNİZİN ÖZGÜNLÜĞÜNÜ SİSTEMLERLE DEĞİL GOOGLE ÜZERİNDEN BAKIN!!!'' |
semrakarasoy
|
bayramaktas
|
masal9100
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 7 |
Bence site yönetimi durumu inceliyordur. Yazdığınız makaleyi kontrol eder ve üyeliğinizi açarlar merak etmeyin. Zaten şimdi ben iş yerinden yazıyorum bu işi ben şahsen para kazanmak için yapmıyorum. Makalelerim sitelerde yayınlansın tecrübe kazanım bu işi normal bir iş yerinde çalışarak yapmak istediğim için bu sistemi tercih ettim. İyi makale sitesinin gerçekten çok iyi çalışıyor. Biraz düzgün kelimelerle anlatırsanız bence yardımcı olurlar. Durumla ilgili detaylı mail atın geri dönerler size...
|