semrakarasoy
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 17 |
|
masal9100
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 7 |
|
semrakarasoy
Bakiye derdinde değilim. Şu an yapılan aşırı derecede HAKSIZLIK. Özgün olmadığını belirtip üste çıkıyor. Siteler niye o zaman bize sunuluyor. Bu sitede neden özgünlük kontrolü adı altında birşey var? Bura yoğun olursa şurayı kullanın diye link var? r10 sitesinin özgünlük kontrol sisteminden de yaptım?
|
bayramaktas
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 48 |
Bak arkadaşım konuyu bilmeyebilirsin. Yazarlıkta henüz yeni olabilirsin. Veya site yöneticiliği, seo, özgün makale, kopya makale konularından bihaber olabilirsin. Ben aslında sana burada güzel bir bilgi de sunuyorum. Sana anlatılanı benimsemelisin. Haksız olduğunu ispatladığım halde hala bana sataşıyorsun. Bence biraz daha ahlaklı cümleler kur ve bu işten para kazanıyorsan dediklerimi dikkate al. Çünkü ben olmasam bile başka site sahibi bunun kopya yazıya gireceğini ve işe yaramayan bir makale olduğunu tespit edecekti. ''Parasını versinler şunun'' gibi cümlelerle bir yere varamazsın. Sadaka dağıtmıyoruz veya siz de sadaka almıyorsunuz. Burası bir pazar gibi. Sen bir şey satıyorsun ben de bir şey alıyorum. Bir ticaret. Sattığın telefon bozuk çıkarsa, sattığın karpuz kelek çıkarsa ben de alıcı olarak bir tüketici olarak burada harcadığım şeyi savunurum.
|
bayramaktas
Site sahipliği ile ilgili deneyiminizin olmadığını varsayarak konu hakkında burada çok basit bir bilgi daha verelim. Google; site sahiplerinin girdiği yeni konuları inceler. Aralarında benzersiz (özgün) yazıları bulur ve bunu hemen indexler. Kopya olan yazıları, kopya görünen makaleleri de nasıl olsa bundan internette yer alıyor ve kullanıcılara zaten bu makale bilgi sağlıyor diye kopya makaleleri indexlemez. Yani bu kopya yazı arama sonuçlarında görünmez. Görünse dahi alt sıralarda görünür, üst sıralarda değil. Yani sizin bana vermiş olduğunuz yazıyı ben sitede yayınlasam bile Google bu yazıyı ya indexlemeyecekti ve arama sonuçlarında göstermeyecekti, ya da çok alt sıralarda gösterecekti.
|
semrakarasoy
|
masal9100
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 7 |
şimdi bayram bey ben şimdi bu cümleyi kendi kafamdan yazdım şimdi bunu özgünlük kontrolü yapıyorum özgün diyor.Taşımacılık sektöründe kullanılan araç takip sisteminin kullanım alanı gittikçe yaygınlaşıyor. Peki, kullanım alanı genişleyen araç takip sistemi nedir? Araç takip sistemi motorlu taşıtların anlık olarak, bilgisayar üzerinden takibinin sağlandığı sistemdir. şimdi Google nasıl kontrol edince tabi benzer yazılar çıkıyor ama cümlem özgün sadece benzer kelimeler çıkar
|
unutanolma
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 30 |
Arkadaşlar bırakın yazışarak konuşarak dahi polemiğe girmeyi tercih etmeyin. Öyle görünüyor ki her iki taraf da mağdur. Sayın bayram aktaş kaliteli bir alıcı sayın corpuscold'un da istatistiklere girmeyi başarabilen kaliteli bir yazar olduğu kanısındayım. corpuscold, bayramaktaş alıcısı size sipariş emanet etmekle sizin kendinizi göstermeniz gibi iyi bir niyet ile meseleye yaklaşmış. Gerçi bunu forumda konu açmaktansa özel mesaj ile de bildirebilirmiş. Öyle anlıyorum ki alıcı artık bunalmış ki bu şekilde duygularını dile getirmek istemiş. Üyeliği aniden iptal edilenler için yazara mühlet verilmeli ya da uyarı yapılmalı bu da özelden bildirilmeli ki hakkını arayan insanların beddualarına maruz kalınmasın. Sistemdeki hazır makalelerini silme imkanları olmalı. Sayın corpusgold direkt üst mercilere şikayet etme üslubu meselelere olgunlukla yaklaşan kişiler için pek tercih edilmez. Anlıyorum ki birden sinirlenince böyle davranmayı seçmişsiniz. Biraz bekleyiniz illaki hakkınız sizin olacaktır. |
bayramaktas
''Taşımacılık sektöründe kullanılan araç takip sisteminin kullanım alanı gittikçe yaygınlaşıyor. Peki, kullanım alanı genişleyen araç takip sistemi nedir? Araç takip sistemi motorlu taşıtların anlık olarak, bilgisayar üzerinden takibinin sağlandığı sistemdir.''
Bu yazı Google'da özgün çıkıyor. Aradığınız cümleye göre elbet google belirli yazılar çıkartacak. Bu yazıları çıkartması kopya anlamına gelmiyor. Kopya olması için cümlenize oldukça benzer yazıların çıkması gerekiyor. İlk sayfada verdiğim resme bakarsanız arkadaşın bana vermiş olduğu makaledeki cümleyle neredeyse tamamen benzer olduğunu anlayacaksınız. |
semrakarasoy