Lütfen Artık Bu Şekilde Makale Yazmayın!!!
vakyol

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
İstediğin yere başvur. Bende başvurdum. İçin rahat olsun. Burda haksızlık varken laf yapmayı iyi biliyorsunuz. Bu hesabımıda banla buyur.
Vonzarovich

Konu Sayısı: 7
8 yıl önce
Benim anlatmaya çalıştığım bu işin kasıtlı olarak yapılıp yapılmadığı. Elbette çok ayrıntılı şekilde kontrol etmek çok büyük zaman isteyen bir iş. Ben arkadaşı savunmadım. Ayrıca forumda yazdıklarından sonra ki özel mesaj olarak yönetime neler yazmıştır tahmin bile edemiyorum, sistemde kalmasını gerektirecek bir durum kalmadı. Bahse konu arkadaşla ufak bir anlaşmazlığımızda oldu zamanında. Google indexlemeleri ve SEO uyumluluk ile ilgili fazla bilgisi olmayan bir arkadaş olduğunu düşünüyorum.  Ama sizde biliyorsunuz ki ben hem bir yazar hemde bir alıcı olarak sistemde bulunuyorum. Bazen insanların elinde olmadan hatalar yapılabiliyor. Tabi bu şekilde bir tepki gösteren ve tehditler savuran kişiler için değilde sorunu makul bir dille anlatan ve bunda bir kasıt olmadığı konusunda yönetimi ikna eden kişilerin sisteme geri kazandırılması taraftarıyım. 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
8 yıl önce
Merhabalar,

Uyarı sistemimiz bulunuyor ve daha şimdi başka bir üyenin özgünlük sebebiyle kabul edilmeyen içerikleri hakkında nerede hata yaptığına dair görüştük. Aylar içerisinde bireyin yaklaşık 8 makalesi onaylanmamış ancak bunların tamamı küçük özgünlük hataları ve tarayıcısının çerezleri ile ilgili. Bu gibi durumlarda bireyin iyiniyetli olduğundan kuşku duymadığımız gibi, kendisine iletilen tek uyarı mesaj yolu ile bilgilendirme oluyor.

Ancak sadece özgünlük kontrolünü atlatabilecek kadar arada bir veya iki sözcüğü değiştirenlerin iyiniyetli olduğunu düşünmüyor, düşünemiyoruz. 
unutanolma

Konu Sayısı: 3
8 yıl önce
Arkadaşlar özgün makale yazma işi para için değil yazarak üretmek seviliyorsa yapılabilir. Öyle konuyla ilgili bir iki yazıyı değiştirmekle olmaz. Zorlamayla yazılmış makaleler böyle kötü ve üzücü sonuçlara sebep olmaktadır.

Özgün makale yazma birkaç yerden araştırma yaptıktan sonra sıfırdan yazmaktır sıfırdan. Aslında tam anlamıyla istenen budur. Ancak bu şekilde konu yazarın ilgi alanıysa işe yarar kaliteli ürünler ortaya çıkabilir.

Araştırmak konuyla ilgili bilgi toplamak zor geliyorsa o konu hakkında özgün makale statüsü kapsamında makale yazılmamalı ya da siparişe teklif verilmemelidir. 
Saygılarımla
masal9100

8 yıl önce
Benim merak ettiğim konu, ben yeni makale yazmaya başladım ve ister istemez hatalar yapabilirim bence sistemsel olarak yazılanları inceleyip yazarla ilgili geri dönüşler sağlanırsa daha sağlıklı olur ben bu sistemi para kazanmak olarak düşünmüyorum. Burdaki bir yazarında burdan geçinebildiğini düşünmüyorum. Ama doğruyu söylemek gerekirse sistem isleyişi ve çalışma tarzı olarak en iyi makale sitesinin burası olduğunu düşünüyorum. Ama bizimde kendimizi geliştirebilmek için geridönüşler yapılırsa hatalarımızi görebiliriz.
Bilgechef

Konu Sayısı: 1
8 yıl önce
katılıyorum yazılarımız onaylanma sürecinde iken uyarı alsak daha iyi olur bence
ilk etap da  burada site yönetiminin üzerindeki iş yükü artacak belki ama sonuç olarak
her yazar kendini geliştirecek ve hata sayısı giderek azalacaktır diye düşünüyorum 
Usta Yazar

8 yıl önce
arkadaşım metni direk kopyalamışsın, kendi kaleminden çıkmayan bir yazıyı kendi emeğin olarak göstererek ücret talep etmişsin sonrasında uyarı almışssın, hala sanki haklıymıssşın gibi savunma yapıyorsun.. Makale yazarlığı bu değildir, emek hırsızlığı yaparak hakkı ile yazarlık yapan insanları da aşağıya çekmeyin..
Tabu

Konu Sayısı: 1
8 yıl önce
Önüne gelen yazı yazmaya çalışıp "yazarım" derse, bu tip sitelerde gerçekten emekle yazı yazanların hakkı yenirse, yani 1 liraya 100 kelime gibi bir fiyat biçilip yapılan işin değeri düşürülürse, ne yazı talep edenler istediği kaliteyi bulur ne de kendine "yazar" diyenler kendini geliştirebilir. Yazık arkadaşlar; emeğe, zamana, yaptığınız işe tamamen saygısızlık bu tip platformlar. 3-5 kuruş kazandım sağ olsunlar fakat ciddi anlamda yazanların yapacağı iş değil bu ki ciddi anlamda yazanların talep ettiği ücreti buradaki hiç bir site sahibi de vermez zaten, öyle uğraşırsınız sonra.
SaidThat

Konu Sayısı: 16
8 yıl önce
Hata yok. Kasıt var. Hata affedilir ve fark edilmeden yapılır
Kopya içerik bir kasıttır hırsızlıktır. Kanunen ceza dahi makale sahibi talep edebilir.
Dolayısıyla birine kopya makale satmak onu dolandırmaktan başka bir şey değilidir.
Eğer bu platformda gerçek kimliklerimizle yasal olarak bağlanmış olsaydık.
Bu durum mahkemelere taşınabilecek düzeyde olurdu.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
8 yıl önce
Çok ironik bulduk Tabu adlı yazarın söylemlerini.

Öncelikle söyleminiz ile davranışlarınız tutarlı olsun ki, ciddiye alınabilesiniz (200 içerik satmışsınız). Beğenirsiniz ya da beğenmezseniz ancak bu, bir sektördür. Biz, bu siteyi kapanırken, insanlara bir gelir kaynağı olduğu için satın almak zorunda kaldık. Sistemin satın alım bedeli de, bizlerin kendi yaşam giderleri de bu sektör üzerinden kazandığımız tutarlar ile sağlanmaktadır.

Başarısızlığınızı, ister bu platform, ister başka bir platform olsun herhangi bir platformu veya bu sektörde faaliyet gösteren bireyleri karalayarak, örtbas etmeye çalışmamanızı (zira gülünç görünmektedir), bunun yerine çuvaldızı kendinize batırmanızı tavsiye ederiz. Bunun için de öncelikle yazım diliniz ve konu bütünlüğünüz üzerinde çalışmanız da gerekiyor çünkü teknik açıdan ortalamanın da altında bir kalitededirler. Bu platformda yazar olarak çalıştığımız dönemlerde bile (yaklaşık 2 yıl öncesiydi) 100 kelimesi 5 liraya kadar çalıştığımız proje ortaklarımız olmuştur. Her şeyden önce kendinizi geliştirmeye odaklanmanızı öneririz.

Küçümsediğiniz bu platformda saygı, her değerden daha üstün kabul edilmektedir. Bu gibi saygısız söylemler, uyarı almanıza neden olabiliyor. Yine ne ironiktir ki, kendinize giydirmeye çalıştığınız imajın aksine üç uyarı sınırına ulaştığınızdan ötürü uzaklaştırılmışsınızdır.

Bu mesaj iyimakale tarafından 30.01.2017 17:09:16 tarihinde değiştirildi.
Yanıt Yaz