Lütfen Artık Bu Şekilde Makale Yazmayın!!!
Alcina

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Şimdi ''Let the fight begin.'' durumu olacak ama içimde kalmaması için yazıyorum. @SaidThat Said Bey, siz bizim anlatmaya çalıştığımız şeye çok başka yerden bakıyorsunuz. ''10-20 kelime fazla yazamayacaksanız yazmayın.'' ne demek? Kendi reklamınızı mı yapıyorsunuz yoksa bizi mi yerdiğinizi düşünüyorsunuz? Ayrıca doğrudan kişilere yönelik mesajlar yazarak sadece tartışma ortamı başlatmış olursunuz ve emin olun polemik konusunda benden iyisini de bulamazsınız. Burada arkadaşların yazdığı şey çok düşük ücretlere çalışılmasın ki hepimiz daha çok para kazanalım olayı. Buna bir yazar olarak siz de dahilsiniz. Lütfen bu pencereden bakmayı deneyin. Ayrıca mesajlarınızda kullandığınız üslup o şekilde olursa biz de üslubumuzu değiştirmek durumunda kalırız.

dunyanıngizemleri

Konu Sayısı: 3
8 yıl önce
Resmen Beleşe çalışan yazarlar  var sistemde. Onlar yüzünden 1 haftadır Sipariş alamıyorum.
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
8 yıl önce
Bakın demeye çalıştığım bu örnekte çok daha net ortaya çıktı. Aslında 1 haftadır öyle bir durumun söz konusu olacak yazarlar çalışmıyor, ama makale alamadığı için böyle düşünen yazar arkadaşlar çok oluyor. Ama sizler normal fiyatları verdiğiniz halde sipariş aldığınız için, aslında kendinizi de bir bakıma zora düşürmüş oluyorsunuz.

2-3 yıldır bu platformda olan biri olarak söylüyorum ki, sürekli yeni gelen üyeler var. Ben ilk geldiğimde de sürekli çalışan ve sipariş alan kişiler vardı. Çeşitli nedenlerden dolayı sistemi bırakanların yerini şimdi sizler alıyorsunuz. Bir zaman sonra sürekli aynı kişi size yazdırdığında, formatlar sürekli aynı olduğu için farklı kişilerin fikirlerinden yararlanmak isteyen alıcılar olacak. Sizler de aynı konuları yazmaktan sıkılacaksınız yeri gelecek.
Sadece olayı parayla bağdaştırıp çok sert çıkışlar yapıyorsunuz bana göre.
Örneğin Bayram bey (başlığı açan), sürekli yeni arkadaşlara fırsat vermeyi isteyen birisidir. Ben bu davranışını çok takdir ediyorum.
Yani olay biraz da farklı düşünceler, farklı yazarlar, farklı içerikler üzerinde dağılıyor. 

Bu mesaj mazimdekiler tarafından 30.01.2017 19:07:35 tarihinde değiştirildi.
unutanolma

8 yıl önce
Bu konuda önemli olan aslında direkt işin makale ücreti kısmına bakan yüzü. 100 kelime bedelinin iyileştirilmesi. Sipariş teklifleri bu doğrultuda mecburen fark edecektir. İnsanlar bir işi yaparlarken bu işe verdikleri bedeli kendileri belirliyorsa bu konuda özgür olmalarının yanında yargılanamazlar da. Çünkü emek onun emeğine biçtiği paha onun. Kaldı ki siparişler her zaman en düşük fiyat teklif edenin olmuyor. Siz emeğinizin bedelini belirleyin sipariş ister gelir ister gelmez. Bir de farklı kalemlerin tecrübe edildiği fikrine ben de katılıyorum. Yani sipariş alımında bir dağılım söz konusu. 
Saygılarımla 
unutanolma

8 yıl önce
Şunu da ilave edeyim ki kendi tercihim olarak ben standardın altında teklif vermem. Hepten kendimi bedavacı gibi hissederim. Bu da işimi mutsuz yapmama sebep olur. Sonrasında da hem yapılan işten hem içinde bulunulan platformdan soğunur. Bu kadarına gerek yok.
unutanolma

8 yıl önce
Sayın @SaidThat burada bu işi ek iş olarak değil tek iş olarak yapan insanların da var olduğunu hatırlatmak isterim. Bir çalışan emeğinin bedelini yukarıya çekmeye çalışır aşağıya indirmeye çalışmaz.
Saygılarımla

Yanıt Yaz