lütfen yardım edin
Akrepp

Konu Sayısı: 4
lütfen yardım edin
8 yıl önce
Arkadşlar bilgisayarım bozuldu ve makalelerimi tabltten yazmak zorunda kaldım. Ama ne resim eklyebilyorum ne de başlıkları bolt yapabiliyorum. Makalemi alan kişiye karşı mahcup oldum. Tabletin markası probook. 2Gün oldu alalı ve seçeneğim yok. Bilgisayarım bozulmasaydı almyacaktım. Makaleden elde ettiğim grlir ile takside girdim fakat pişmn oldum. İstediğim gibi yzamıyorum. Bilen var ise yardımcı olabilir mi? Acillll
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
8 yıl önce
Tabletin içinde bulunan Web Tarayıcısı ile sisteme giriyorsanız, aynı android telefondaki gibi algılıyor. Bu yüzden hiçbir işlem yapılamaz. Bu yüzden tablet üzerinden Google Play Store'a girip, Firefox, Chrome, Opera artık hangini kullanıyorsanız, onun web tarayıcısını indirin ve onunla işlemlerinizi yapın. Böylelikle bir sorun kalmayacaktır. Ha, bunları yaptıysanız eğer, başka çözüm yolları bulmak gerekebilir ama ben de bilemedim açıkçası.
AliBurakİLASLAN

Konu Sayısı: 2
8 yıl önce
Siteye tabletten giriş yaptıktan sonra (Chrome tarayıcı kullanın), sağ üst köşede yer alan alt alta üç nokta ikonuna tıklayın. Masaüstü sitesi iste seçeneğini işaretleyin. Sayfa yenilendikten sonra bilgisayardan giriyormuş gibi görünür, PC'de yaptığınız her işlemi aynı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kolay gelsin, bol kazançlar...
Akrepp

Konu Sayısı: 4
8 yıl önce
Allah razı olsun valla ya. Çok teşekkürler arkadaşlar.
Yanıt Yaz