Mail Bildirimleri Hk.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
5 yıl önce
Arkadaşlar merhaba,

mail bildirimlerinde özellikle Hotmail kullananlar şuan için alamayabilir, spam önemsiz bölümüne düşen maillere spam değil derseniz bir daha o kısma düşmeyecektir.

Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor mobil uygulamamız çıkmak üzere bildirimleri telefonlarınızdan daha aktif şekilde alabileceksiniz. 

Evde Kalın, Sağlıkla Kalın!

Saygılarımla,
yorukhun

Konu Sayısı: 0
5 yıl önce
Mail kutunuzda da sorun var . Dolu uyarısı veriyor gmail tarafından . Maillerde spama düşüyordu onu kendim hallettim. Ama size attığım mailler size ulaşmıyor
no_education

Konu Sayısı: 5
5 yıl önce
Şu anda aktif değil mi arkadaşlar bildirim? Devamlı siteye girmek yerine bildirim geldikçe ya da belirli aralıklarla siparişlere bakmak için girmek istiyorum da. Aksi halde internet sayfaları çok kabarık oluyor :)
efeince

Konu Sayısı: 3
5 yıl önce
yandex kurumsal mail ile , bu tip erişim sorunlarını aşabilirsiniz.
e_ozel

5 yıl önce
mail bildirimi alabiliyorum
semsinisa

5 yıl önce
uygulamanın gelmesini dört gözle bekliyorum
no_education

5 yıl önce
Mail bildirimlerinin kayıtlı mail adresime gelmediğini bugün aldığım sipariş neticesinde öğrenmiş oldum. Dün vermiş olduğum teklife akşam onay gelmiş ancak mail gelmediği için ben daha yeni fark ettim siparişin onaylandığını :( Bu konuda ne yapılabilir acaba, sebebi nedir?
asli27

Konu Sayısı: 7
5 yıl önce
bildirimlerin spama düşmesi olabilir. özelden bilgi verildi. iyi günler diliyorum:)
no_education

5 yıl önce
E mail tercihleri şeklinde bir kısım varmış profilde. Orada "mailleri kapat" seçeneği işaretliymiş. Sanırım mail gelmemesi bundan kaynaklı. Sitede son zamanlarda hayli değişiklikler olduğu için yetişemedik haliyle :) 
asli27

Konu Sayısı: 7
5 yıl önce
sitedeki yenilikler kullanıcıların aktif bir şekilde siteden yararlanması içindir. düzenlenmesine sevindim. sizleri her zaman aramızda görmek dileğiyle... :)
Yanıt Yaz