akarasoy
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
Çoğu arkadaş mail adresini özelden atıp, 1 tane örnek makale yazdırmaya çalışıyor. Böyle durumlarda sistem dışı çalışmak olacağından dolayı mesajlara yanıt dahi vermemekteyim. Son 10 gündür teklif atıyorum, geri dönüş sadece özel mesajdan oluyor. Yavaş yavaş bekleme aşamasına devam edeceğim. Hazır makaleler filan eklerim sorun değilde, yönetim şu mail işlerini sipariş koyanlara uyarması gerekiyor. İyi çalışmalar
|
aa
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 9 |
|
Madam Puddi
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 28 |
Bana da bu konuda talepler geliyor. Mail adresimden deneme makalesi gönderecekmişim, beğenirlerse bana iş vereceklermiş. Efendim 300 kelimelik bir makale 100 kelimesi 1 tl den 3 tl eder. Sizler 3 tl verip yazmış olduğumuz bir makaleyi satın alıp, bir fikir sahibi olmak yerine, kendi mail adresinize seo uyumlu, özgün mü özgün ve bedavaya makale yazdırıp yazar hakkında fikir sahibi olmaya çalışıyorsunuz. Yazarın performansını merak ediyorsanız parasını ödeyip hazır makale alın! Her siparişe ücretsiz bir deneme makalesi yazacak olsak bütün firmalara bedava çalışmamız gerekir. Bu da ne kadar hakkaniyetli varın onu da siz düşünün. Sizler siparişlerinizi oluşturma aşamasında 1 kuruşun bile hesabını yaparken, makale yazarlarından adresinize özel bedava makaleler beklemek abesle iştigal oluyor.
Bu mesaj Madam Puddi tarafından 08.08.2017 15:48:39 tarihinde değiştirildi. |
Vonzarovich
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 44 |
Gerçekten saçma bir durummuş. Ben bu platformda hem bir yazar hem de bir makale alıcısı olarak bulunuyorum. Yazar olarak örnek makale hiç göndermedim. Alıcı olaraksa çalışacağım kişilerden daha önce yazmış olduğu bir makale varsa (yayınlanmış) onun linkini göndermesini talep ettim. En makulu böyle olur bence.
|
SecretPort
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 64 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhabalar, bir üyemizin bildirisi üzerine tüm mesajlar incelenmiştir.
Metinlerde kullanıcının diretmediği ve art niyetli olmadığı anlaşılmıştır. Referans makale sonrasında bazı yazarlara özel sipariş oluşturduğu ve bazı yazarların sistem harici çalışma isteklerine rağmen, alışverişin bu platform üzerinden yapılması konusunda ısrarcı olduğu da görülmüştür. Ancak, sistem kurallarını ihlal eden ve dolayısıyla, burada hakkı ile çalışan yazarların emeklerini hiçe sayan dört yazar hakkında işlem yapılmış ve sistemden tamamen uzaklaştırılmışlardır. Bunun haricinde altı yazarın şüpheli davranışları tespit edilmiş ancak yeterli kanıt olmadığı için bir işlem yapılamamıştır. Bu işlem veya ilerideki işlemlerde, bu altı yazar için elimize geçecek herhangi bir delil sonucunda, bu olaylar silsilesi de göz önünde bulundurulacaktır ve bunun notları tarafımızca alınmıştır. Kendi haklarınız veya diğer yazarların haklarını korumak adına lütfen bu gibi durumlarda bizimle iletişime geçiniz. İyi çalışmalar, bol kazançlar dileriz. |