prm
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
Merhabalar
Bu mesaj prm tarafından 02.03.2017 00:55:42 tarihinde değiştirildi. Yaklaşık 20 gündür sisteme üyeyim. Sipariş yanında hazır makale de alıyorum. Ancak hazır makale alımlarının hemen hemen yarısında makale kalitesi konusunda sıkıntı yaşıyorum. Düz yazı, paragraflara yer verilmeyen makaleler, anahtar kelime olmayan seo uyumsuz makaleler v.b. Makaleler yüklenirken paragraf sayısı anahtar kelime ve oranı gibi bilgiler belirtilse biz alıcılar için daha mantıklı olmaz mı? Malum içeriği hakkında başlık hariç hiçbir bilgimiz olmayan yazıları satın alıyoruz. İnanın bazen düzenlemek için makale yazmaktan daha fazla zaman harcıyorum. Bazı yazarlarımız oldukça anlayışlı olarak makaleyi tekrar düzenlemeyi kabul ediyorar, hatta kendileri düzenleme teklif ediyor. Ancak bazen bu mümkün olmuyor. |
Akrepp
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 64 |
Emin olun siteye üye olduğum ilk bir kaç aylık süre içerisinde hazır makale ekledim. 1 senedir üyeyim. İlk makalelerim doğal olarak acemiceydi. şimdi ise sadece sipariş yapıyorum ve gayet başarılı ilerlediğimi düşünüyorum. Kusurlarım için mahcubum. Utandım gerçekten:)
Bu mesaj Özgür Mavi tarafından 02.03.2017 00:27:42 tarihinde değiştirildi. Sebep:Fazla kelime kullanımı |
prm
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
Ben bu konuyu sizin için açmadım yanlıs anlaşılmasın. Genel manada actim. Sizinle biz zaten samimi olarak konustuk. Sıkıntı yok yani.
Sadece biraz daha fazla bilgi faydalı olabilir. Mesela yeni yazar arkadaşlar nicin makalelerim alınmıyor diye sürekli serzenişte bulunuyor. Eminim bu onlar icin de iyi olabilir.
Bu mesaj prm tarafından 02.03.2017 00:43:59 tarihinde değiştirildi. |
dunyanıngizemleri
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 18 |
|
baylupen
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
Evet aslında haklısınız. Makalelerin hepsi sürekli okunarak onaylanmıyor sonuçta. Bu sebeple dediğiniz gibi anahtarların kullanım sayıları ve kaç tane alt başlık kullanıldığı gibi detayların belirtilmesi gerekiyor. Ben makale hem alıyorum hem de yazıp satıyorum. Ve iki taraf için de daha iyi olacağını düşünüyorum. Yeni kaydolmasına rağmen çok iyi yazarlar da var. Bu sayede onlarda kendilerini gösterebilirler.
|