kucukmucit
Konu Sayısı: 13 Mesaj Sayısı: 43 |
Kucukmucit.com sitesi olarak öncelikle yazarımın kim olduğunu kaç yaşında ve mesleğini bilmek isterim. Bu yazar seçiminde en önemli tercihlerimden biridir. Oyun yazdıracaksam 15-25 arası tercihim tecrübe gerekirse 40-60 arası tercih etmeye çalışıyorum. Yorumsuz video yazmak için yazının önemine göre yeni başlayanları ve zamanında makale teslim edenlere makaleleri vermeye çalışıyorum. Her verdiğim makale için sonrasını düşünerek değerlendirmeye çalışıyorum.
Uzun vadede çalışabileceğim yazar listesi oluşturmaya çalışıyorum. Özel mesajlar atanlara eşit ve adil olmadığını düşündüğüm için deneme yazıları harici makale vermiyorum. Peki Yazarlarımdan ne istiyorum: 1. Özgünlük 2. Konu sonunda konu hakkındaki kişisel görüşleri, (siyaset,din ve futbol hariç) 3. Verdiğim konuları farklı kaynaklarla desteklemek ve kaynaklarını kısaca belirtmek. Yukarıdaki temel kriterler dahilinde yazılarınızı istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. İsteklerim fiyata göre fazla olabilir sitem büyüdükçe ücretlerimi de arttırmaya çalışacağım. Kalite para ile satın alınabilecek birşey aksine sizlerin ve bizlerin bir parçasıdır. Yazılarınız ve memnuniyetiniz sizlerin ve bizlerin aynasıdır. Tüm yazarlarımıza şimdiden bol mürekkepli özgün bakışlı günler diliyorum.. b.uslu |
makaleist
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
|
Yk38
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 32 |
|
astrogirl
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 5 |
|
yabgu
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 50 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Şu ana kadar satılan 379 hazır makale ile ilgili küçük bir istatistik:
Bu mesaj iyimakale tarafından 15.04.2014 19:37:19 tarihinde değiştirildi. Sebep:makale sayısı düzenlendi
|
bsahiner
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 125 |