Makale Alıcıları Ne ister?
kucukmucit

Konu Sayısı: 13
Makale Alıcıları Ne ister?
11 yıl önce
Kucukmucit.com sitesi olarak öncelikle yazarımın kim olduğunu kaç yaşında ve mesleğini bilmek isterim. Bu yazar seçiminde en önemli tercihlerimden biridir.  Oyun yazdıracaksam 15-25 arası tercihim tecrübe gerekirse 40-60 arası tercih etmeye çalışıyorum. Yorumsuz video yazmak için yazının önemine göre yeni başlayanları ve zamanında makale teslim edenlere makaleleri vermeye çalışıyorum. Her verdiğim makale için sonrasını düşünerek değerlendirmeye çalışıyorum. 
Uzun vadede çalışabileceğim yazar listesi oluşturmaya çalışıyorum. 
Özel mesajlar atanlara eşit ve adil olmadığını düşündüğüm için deneme yazıları harici makale vermiyorum. 
Peki Yazarlarımdan ne istiyorum:
1. Özgünlük 
2. Konu sonunda konu hakkındaki kişisel görüşleri, (siyaset,din ve futbol hariç)
3. Verdiğim konuları farklı kaynaklarla desteklemek ve kaynaklarını kısaca belirtmek.
Yukarıdaki temel kriterler dahilinde yazılarınızı  istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. 

İsteklerim  fiyata göre fazla olabilir sitem büyüdükçe ücretlerimi de arttırmaya çalışacağım. Kalite para ile satın alınabilecek birşey aksine sizlerin ve bizlerin bir parçasıdır. Yazılarınız ve memnuniyetiniz sizlerin ve bizlerin aynasıdır.
Tüm yazarlarımıza şimdiden bol mürekkepli özgün bakışlı günler diliyorum..  
                                                                                                           b.uslu 
makaleist

Konu Sayısı: 1
11 yıl önce
önemli bilgiler. teşekkürler paylaştığınzı için
Yk38

Konu Sayısı: 2
11 yıl önce
Teşekkürler
astrogirl

Konu Sayısı: 0
11 yıl önce
Beklentilerinizi açık bir dille anlattığınız için teşekkürler.
yabgu

Konu Sayısı: 8
11 yıl önce
Evet teşekkürler güzel olmuş bende bir eğitim sitesi sahibi olarak özellikle üniversite öğrencisi yazarların üniversite öğrencisi olduğunu belirtmesini isterim
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
11 yıl önce
Şu ana kadar satılan 379 hazır makale ile ilgili küçük bir istatistik:
  • En çok satılan kelime aralıkları:
    1. 150-200: 77 adet
    2. 200-250: 69 adet
    3. 250-300: 56 adet
    4. 100-150: 56 adet
  • En çok satış yapılan kategoriler
    1. Teknoloji: 63 adet
    2. Sağlık: 54 adet
    3. İnternet ve yazılım: 49 adet
    4. Eğitim ve öğretim: 42 adet
Bu bilgilerin daha çok bulunduğu daha detaylı bir sayfayı hazırlıyoruz, en kısa sürede istatistik sayfası olarak açacağız.

Bu mesaj iyimakale tarafından 15.04.2014 19:37:19 tarihinde değiştirildi. Sebep:makale sayısı düzenlendi
bsahiner

Konu Sayısı: 12
11 yıl önce
İstatistiki bilgiler her yönüyle yararlıdır. Bu çabalarınızı için kutluyorum. Kolay gelsin.
Yanıt Yaz