Makale Alıcıları
Yazının Büyüsü

Konu Sayısı: 3
Makale Alıcıları
8 yıl önce
Yeni yazarların makaleleri neden Değerlendirilmiyor ? Almadan karar vermeyin bence...
TheMatriX

8 yıl önce
Yazdığın makalelere baktım (satışta olanlara). Bunlar biraz sınırlandırılmış makaleler oldukları için geç satılır. Eğer genel türlerde makaleler yazarsan daha çabuk satılıyor. Örneğin teknoloji, internet ve yazılım, tatil seyehat vb.

Aşk & Sevgi gibi kategoriler de pek ilerlemiyor hocam teknoloji ilgili konularınız güzel seçimler, bence buradan devam edin.
Bu mesaj TheMatriX tarafından 27.05.2016 21:07:39 tarihinde değiştirildi.
TheMatriX

8 yıl önce
İlk girdiğimde siteye inanın bende sizin gibi düşünüyordum ve bıraktım ve sizin gibi 5-6 makale atıp çıktım, dün bugündür yeniden başladım sırf 7-8 lirayı çekeyim diye ama daha da ileriye giderim gibi düşünüyorum.
TheMatriX

8 yıl önce
Bir şeyi kanıtlamak zorunda değilsiniz hocam, mesela ulas1907 adlı bir üye sürekli makalelerimi alıyor, sabredin, her makalenin de bir alıcısı vardır.
Bu mesaj TheMatriX tarafından 27.05.2016 21:25:07 tarihinde değiştirildi.
TheMatriX

8 yıl önce
Sitede her şey sessiz yürüyor zamanla alışırsınız, konuyu uzatmaya gerek yok bence :) Gören görmüştür.
moon22

Konu Sayısı: 5
8 yıl önce
Sevgili Yazının Büyüsü;
Her şeyin başı sabır.
Eminim zaman içerisinde içerikleriniz çok daha hızlı şekilde satılmaya başlanacaktır.
Sisteme ilk katıldığımda, 2-3 günde 1-2 içerik satabiliyordum.
Zaten genellikle sipariş kısmını değerlendiriyordum.
Şimdi ise; gerek zaman sıkıntısından gerekse fiyatlarımın daha yüksek olmasından burada içerik hazırlayamıyorum. 
Ancak her zaman için İyi Makale'nin yeri bende farklıdır ve konuları takipte kalırım.
İnanıyorum ki içerikleriniz kaliteliyse, bir süre sonra peynir ekmek gibi satış yapmaya başlayacaksınızdır.
Yanıt Yaz