oznerdgn
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 14 |
Serdar Bey, burada konuyu yazar alıcı eksenine çekmemizin nedeni parayı alıcıların veriyor olması ve maalesef bazı alıcıların bu nedenle makaleyi değil, kendine köle aldığını zannetmesi hoş olmuyor. Herkes hata yapabilir ve olayı yazar alıcı değilde insan ekseninde değerlendirmemiz içinde insani tavırlarla karşılaşmak gerekiyor. Şahıs hala bana tüm açıklamalarıma ve olumlu yaklaşımlarıma rağmen artistlik yapıyorsun vs gibi söylemlerle yaklaşıyorken maalesef olayı insani boyutta değerlendirmek pek mümkün olmuyor
|
serdaryilmaz
Konu Sayısı: 10 Mesaj Sayısı: 42 |
Alıcı parayı veriyor diye yazarı köle olarak göremez. Kendisinin ödediği para karşılığında harcanan bir emek vardır. Hiç kimse kimsenin kölesi değildir. Bu sadece burası için değil hayatın her alanında geçerlidir. Benim anlatmak istediğim alıcılardan bir tanesiyle yaşadığınız (haklı olduğunuz) bir sorunu şahsın kendisini hedef alarak yorumlamanız ve hakkınızı aramanızdır. Burada mesele alıcı-yazar meselesi değil seviye sorunudur. Bu konuyla ilgili sayfa sahipleri gerekli önlemleri alırlar. Ben burada mükemmel karakterde birçok alıcıyla da çalıştım sorun çıkaran da elbette oldu bu statüden değil kişilikten kaynaklanan bir durum bence..
|
oznerdgn
Tabi ki zaten bende söylediklerimden bir genelleme çıkarılacağını düşünmüyorum... Ama kısa sürede çalıştığım 5-6 alıcıdan birkaç tanesinde aynı sorunları yaşayınca ister istemez dile getirmek durumunda kaldım... Site yönetimi de dediğiniz gibi geri dönüşleri biraz geç olsada sağlıyorlar. Konuya katkılarınız için teşekkür eder, İyi çalışmalar dilerim
|
L0VERMAN
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 12 |
|
oznerdgn
Kesinlikle çok doğru bir noktaya temas etmişsiniz Loverman. Örneğin benzer bir platform olan uzman kirala sisteminde alıcı ve satıcı anlaşıp sipariş teslimi yapıldıktan sonra karşılıklı olarak alıcı ve satıcılar birbirini yorumluyor. Dikkat çekmek istediğim konuda bu zaten. Sistemde rahatsız olduğum tek şey. makale alıcılarına tanınmış imtiyazların yazarlara tanınmıyor olması. Yani alıcı parayı ödemişse istediğini yapar gibi bir durum var.
|
idnz92
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 30 |
|
idnz92
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 30 |
oznergn bey açmış olduğunu konuda haklısınız sonuna kadar. ancak yorum kısmının olması alıcıların işlerini kolaylaştırıyor, kaldırılması doğru olmaz.Ancak dediğiniz gibi yazarlarda açık şekilde yorum yapabilmeli, buna katılıyorum. bende bazen yazı alımı yapıyorum ve son derece anlayışlı olduğumu düşünüyorum, bu yüzden de karşıma buna göre olumlu kişiler çıkıyor. aslında side makale siparişlerine teklif vermeden önce makale alıcısının yaptığı yorumlara bakabilirsiniz. Bir insan yaptığı yorumdan bile anlaşılabilir, üslüp ve yaklaşım çok önemli. gerçekten de makale alımı yapıyorum diye kimse farklı bir havaya girmemeli. Ben bu platformu ve makale alım satım işini yardımlaşma olarak görüyorum. zaten bu kadar ucuz fiyatlarla makale alarak yazarın hakkını veremiyoruz, sadece yazara az bir katkımız oluyor onlarda bizimle yazılarını paylaşıyor. ben böyle düşünüyorum. Bu arada serdar beyin de dediği gibi burası normal yaşam gibi farklı insanlarla karşılaşmamız çok doğal. mesela geçen gün bende bir yazarla çalıştım bana bir sorun olursa yada beğenmezseniz burdayım dedi. yazı çok berbattı, hatta size de özelden atabilirim yazıyı :) . kendisine mesaj attım güzel bir dille düzeltme imkanınız var mı diye. cevap vermedi bi kaç gün bekledim ve sonra olumsuz yorum yapmak zorunda kaldım ki kimseye olumsuz yorum yapmayı sevmiyorum, olumsuz bir düşüncem varsa mesaj bölümünden söylüyorum ki anlayışla karşılanıyor ve kimseyle uyumsuzluk yaşamıyorum.ancak bazı insanlarda gerçekten tuhaf davranabiliyor, bu yazar olsun makale alıcısı olsun fark etmiyor. yani diyeceğim o ki, karşılaştığımız bu tuhaf insanlarla uğraşmaya gerek yok :) bu tür insanlar normal yaşantımızda da bize çok şey öğretirler aslında, böyle insanlarla karşılaştıkça kendimizin ve çevremizdeki iyi niyetli dürüst insanların kıymetini anlarız. benim düşüncem bunlar... tabiki her görüş ve düşünce farklılık gösterir. iyi çalışmalar...
Bu mesaj idnz92 tarafından 12.03.2016 13:34:45 tarihinde değiştirildi. |
oznerdgn
Aslında benim amacım kesinlikle bir genelleme yapmak değildi ki diğer mesajlarımda da dile getirdim. Fakat burada karşılıklı bir ilişki varsa, yorumlarında karşılıklı yapılabilir olması gerekir. Bu sayede alıcının ne tür yaklaşımlarda olduğunu anlayabiliriz. Alıcıların yaptıkları yorumlarla bunu anlamak kolay değil diye düşünüyorum... Dediğiniz gibi fikirler farklılık gösteriyor önemli olan münakaşa etmeden müzakere edebilmek, iyi çalışmalar dilerim...
|
argonunfatihi
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 27 |
Merhaba arkadaşlar. Yorumları okudum ve kesin olarak haklı olduğunuz kanısına vardım. Burada 85 kuruşa patron olan insanların iki cümleyi birleştiremeyeceğine çoğu kez şahit oldum. @L0VERMAN adlı eski yazarımızın da düşündüğü gibi yorum kısmı kaldırılmalıdır. Çünkü sizin hatanızı kesin bir şekilde yorum içinde belirtemeyecek insanlar var. Düştüğünüz duruma daha önce düştüm ve alıcıya "1 TL'ye mükemmel bir makale isteyen biri gözümde 16 yaşında bir çocuktur" diye mesaj gönderip cevap aldım. Kendisi 30 yaşında öğretmenmiş ve "benden mükemmel bir makale istiyorsanız 100 kelimesi 30 TL'den yazabilirim" dedim ve sustu. Patron olmadığını hatırlayan alıcılara buradan selam ve teşekkürlerimi iletiyorum. Çünkü bizim makalelerimizin olmadığı bir yerde siz işsiz kalırsınız patronlar. Unutmayın! (:
|
humptidumpti
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
merhaba öncelikle hepinize iyi geceler diliyorum ben özel bir medya kuruluşunda içerik yazmaktayım. işimi bırakmayı düşünüyorum. makale satış sistemine geçerek maaş olarak değil yazmama göre kazanmayı planlıyorum. maaş ile emeğimin sömürüldüğünü düşünüyorum. makalelerin fiyatlandırılmasında nasıl bir sistemin işlediğine dair beni bilgilendirirseniz sevinirim.
|