MAKALE ALICILARININ ENTERESANLIKLARI
Fatma

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
"Komisyon ücretinin yazar ve alıcı arasında paylaştırılmalı!" Kesinlikle, bu böyle olmalı. "Emek ve göz nuru" diye ifade ettiğim yazılara ve onların emekçilerine bir ödül olur "Komisyon ücretinin yazar ve alıcı arasında paylaştırılması." Ve aynı zamanda yazarlara verilen değerin de bir göstergesi olacaktır bu bence. Burası güzel bir platform ve biz yazarların isteği bu yönde. Tabi ki taktir yine İyi Makale yöneticilerinin.
w1nnerpool

9 yıl önce
biz kredi yüklerken 5 krediye tam 5 TL ödemiyoruz. 0,64 kuruş fazla alınıyor. Bu komisyon mu acaba?
damla1

Konu Sayısı: 4
9 yıl önce
Paypal ödemelerinde 5 kredi, 5,64 ediyor evet, sanıyorum Paypal komisyonu.
karamurat

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
Biz de ücretimizi paypaldan çekerken o komisyonu ödüyoruz efendiim:))
ulas1907

Konu Sayısı: 5
9 yıl önce
@oznerdgn  6 gün önce yazdığınız bu yorumunuzu hiç doğru bulmuyorum.. İki kelimeyi bir araya getirip makale yazmayı geçin koskoca siteleri kodlayan insanları yani sizden kat kat daha fazla emek veren insanları küçümsememelisiniz. belki zamansızlıktan yada yoğunluktan makale alımı yapan insanlar var.yorumunuzda çoğunun da deseniz bu genelleme bile bence yakışır bir tutum değil. 18 adet sitem var ve yazılım mühendisiyim. yazı yazmaya zamanım yok. bence üstünden para kazandığınız kişileri genelleme yaparak da olsa sınıflandırmayın.

Bu yorumunuza istinaden yazıyorum;
"Sistemde henüz yeniyim ama gerçekten sanki makale alımı yapan üyeler burjuvazi, yazarlar ise işçi sınıfı gibi bir ayrım hissi var bende... Alıcı ve yazarların bir araya gelmesi bakımından güzel bir platform ama makale alıcılarının çoğunun (ki burada yazarlık profili ön planda olanları tenzih ediyorum) satın aldıkları makalenin iki satırını bir araya getirip yazabilecek nitelikte insanlar olmadığını düşündüğüm için bu tür enteresan durumları yadırgamıyorum!.."

idnz92

Konu Sayısı: 7
9 yıl önce
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum herkes kendi çapında haklı. ancak yazı alımı yapan bazı kişilerin gerçekten ukalalığı beni son derece şaşırtıyor. Ayrıca bir yazarın1 tl ye güzel kaliteli iş yapması kendi kalitesini ve dürüstlüğünü gösterir. Yoksa 1 tl kesinlikle yazı yazmanın hakkı olamaz. Ben de ara sıra yazı alımı yapıyorum ama gerçekten bazı alıcıların ne amaçla ukala bir tarz ile konuştuklarını anlayamıyorum. Ben kendi sitelerime çoğunlukla kendim yazıyorum ama yazı alımı da yapıyorum. ancak bu demek değil ki yazı aldığım kişilere patronluk taslarım yada yazdığı 1 tl lik yazıyı küçümserim. bu çok saçma ve karaktersiz bir tavır olur. Herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaptığı sürece fazla söze gerek yok diye düşünüyorum. Bu arada nasıl ki yazı alımı yapan bazı arkadaşların patronluk taslaması doğru değilse, yazarların da genelleme yaparak alıcılar hakkında biz olmasak tek cümle yazamazsınız gibi kelimeler sarf etmesi de son derece yanlış bir durum. Arkadaşlar bence herkes saygı çerçevesi içerisinde çalışsın... 
w1nnerpool

9 yıl önce
@Nawoucla bence haklısınız paranızı geri alabiliyor olmanız gerekir. Ancak 1 TL'nin altında yazdığınız için de sistemden uzaklaştırılmanız gerekir. Bu benim düşüncem. Sonuçta makale yazdıran kişiden para alınıyor, el konulamaz.
Nawoucla

9 yıl önce
Hayır 100 kelime 1 TL nin altında yazmadim. Bana engellenme sebebini söyleyen yok tek bildiğim dolandırıcılık ve sistem dışı calismak
w1nnerpool

9 yıl önce
Onun için bir şey diyemeyeceğim. Ancak hakkınızı aramak istiyorsanız bir avukattan destek alabilirsiniz. Sonuçta burası güvenilir bir platform. Kesin ya yanlış anlaşılma var ya da bizim bilmediğimiz başka bir şey. Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız sonuna kadar arayın hakkınızı. Bu en doğal hakkınız.
oznerdgn

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
@ulas1907 gayet net bir şekilde genelleme yapmadığımı yorumumda belirttim... Birçok makale alıcısıyla makale konuları için mesaj yoluyla görüşüyoruz ve bazı alıcıların ne şekilde bir yazım dili kullandıklarını ve kendilerini nasıl ifade ettiklerini de açık bir şekilde görebiliyoruz... Bilişim mühendisi ya da Edebiyatçı olmak değil mesele... Bence yazarlık öncelikle meslek ayırt edilmeksizin her şeyden önce Allah vergisi ve birikim isteyen bir iş. Yani hiç sadece okuma yazma bilen ama bu yeteneğe sahip ve kendini geliştirmiş bir bireyde emin olun çok iyi bir yazar olabilir.. Amacım kimseyi küçümsemek değil, evet ben bence çok iyi bir yazarım ve eleştirimi yazarlık üzerinden yaparım... Ama kalkıp bir bilişim mühendisini bilişim konusunda ortaya koyduğu işler için eleştirme hakkını kendimde görmem.. Umarım cevabım açıklayıcı olmuştur, iyi çalışmalar ve iş hayatınızda başarılar dilerim...
Yanıt Yaz