Fatma
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Su an tum loglar ve acilan sahte hesaplarin IP bilgileri ile birlikte savciliga dogru yoldayiz, isimiz tamamlandiktan sonra, ofise gecip, sahsin dolandiriciligi ve dolandirilan alicimizin sikayeti ile ilgili tum ekran goruntuleri forumlarimizda paylasilacaktir.
Bu platformda emek hirsizlarina yer vermeyecegimiz gibi hicbir zaman birilerinin parasini çalan ahlak yoksunu tiplere de yer vermiyor ve sistemimizi boyle tiplerden arindirmak icin her zaman calisiyor olacagiz.
Duzeltme; imla hatasi.
Bu mesaj iyimakale tarafından 29.03.2016 08:25:57 tarihinde değiştirildi. |
serdaryilmaz
Konu Sayısı: 10 Mesaj Sayısı: 42 |
|
Hayalci
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 82 |
|
oznerdgn
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 14 |
Para ve iletişim konusunda henüz 1 aydır sistemde olmama rağmen hiç bir sorun yaşamadım ve site kuralları çok açık zaten. Çoğu zamanda banka havalelerinde ön görülen 2 günlük süreden çok daha önce para yatırma işlemleri gerçekleştiriliyor. Ayrıca kurallar dahilinde hareket etmeyen bir üye için yaptığım bildirimde de çok hızlı şekilde gereği yapılıyor. Bende kurallara uymadığım zaman ( bir arkadaşın hadsiz tavırları nedeniyle siparişini geç tamamlamıştım ve iptalini istediğim halde ısrarla iptal etmedi) anında gereği yapıldı ve bu konuda bir ayrım söz konusu değil. Bence son derece faydalı ve başarılı bir platform...
|
johnkorey
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 8 |
100 kelimenin 1 TL olması konusunda yorum yapmak istiyorum. Piyasanın bu seviyede kalmasına en büyük etken Adsense gelirleri. Rekabet ortamı da önemli ama Adsense'in Türk siteleri için verdiği para bu kadar düşük seviyede olunca site masraflarını da düşününce site sahipleri bu alana istediği kadar para ayıramıyor. 18 sitesi olan yazılım mühendisi bir üyemiz vardı. Ne kadar harcama yapıyordur bilemiyorum ama harcadığını çıkarmak için bu fiyattan alım yapması lazım. Dilerim Adsense'in ödediği fiyatlar da yükselir ve makale fiyatlarında artış yaşanır.
|
papi
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
|
hemsire
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
Açıkcası bi arkadaşımın önerisiyle sisteme üye oldum Alıcıları küçümsemeleri(bence) tuhaf geldi 1TL yada 5 TL sonuçta hizmet almak için ödeme yapıyor ödeme karşılığında bu paraya bu iş bu kadar olur demek ne kadar doğru tartışılır
Şuna katılırım üye 3TL verir size şunu şöyle yap böyle yap der (Emir etme düşüncesi) bu yanlış kimse bu davranışa veya harekete doğru demez. |