Makale Cafe Kuralları
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Ben çok yoğundum ekleyemedim Makale Cafe ye şimdi çok az süre kaldığı için günde bazen 2 tane eklemem gerekiyor. Bir sorun olur mu yoksa öbür aya yayayım mı? 

bsahiner

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
Bence bu ay tamamlamanızda yarar var. Aslında son güne kalmasaydı daha iyi olurdu.
yasmin86

10 yıl önce
Ah bu yoğunluk yok mu Birol Bey, üzerine bir de bebeğin bakımı olunca kaldı... Bir daha ki aya ilk günlerden planlayayım en iyisi. 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Günde 2 adet ekleyebilirsiniz. 
bsahiner

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
Sizi anlıyorum Yasemin Hanım, biz de torun bakıyoruz, daha 2,5 yaşında. Allah bağışlasın sizin ki de çok tatlı görünüyor resimde.
yasmin86

10 yıl önce
Amin, cümlemizinkini bağışlasın. Tatlı olmazlar mı hiç bal küpü hepsi bebeklerin :) Onun şansına zaten işlerim bu kadar yoğun bir şekilde düzene oturtmaya çalışıyorum. Bu arada kızım adına teşekkür de ediyorum Birol Bey Amcası.
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Değerli Makalecafe.com Yazarları 1 aralık 2014 tarihine kadar 17 makale sisteme eklemeli  arkadaşlar. 
Ekim ayı için 5 makale , 
Kasım ayı için 12 makaledir. Toplam 17 makale. 
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Değerli Makalecafe.com Yazarları 1 aralık 2014 tarihine kadar 17 makale sisteme eklemeli  arkadaşlar. 
Ekim ayı için 5 makale , 
Kasım ayı için 12 makaledir. Toplam 17 makale. http://www.makalecafe.com/
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Ekim ayı için 5 makale , 
Kasım ayı için 12 makaledir. Toplam 17 makale. http://www.makalecafe.com/
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Makaleleri tek tek düzenliyorum, eksik gördüklerime eklemeler yapıyorum. Genelde yazarlarımız iyi makaleler yazıyor. Ayrıca makale sayısını tamamlamayan yazarlarımızı uyarıyorum. 
Yanıt Yaz