yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
|
Yazarız12
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 65 |
|
Mlkmhmt
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 85 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
SafakVakti
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 90 |
|
SafakVakti
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 90 |
|
MjBolubeyi
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 180 |
Benim kurallar için tavsiyelerim var :)
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 20.10.2014 23:31:04 tarihinde değiştirildi. 1. Aylık 15 olarak değilde haftalık 3 makale kuralı olsun dediğiniz gibi haftalık 3 ideal :) geniş zamanda da aylık 12 makale kuralı olmuş olur. Bence bu bile fazla da yine de biraz düşürülmesi taraftarıyım, daha da düşse günlük 5 makale yayınlanacak şekilde hayır demem. Aylık 12 makale bile desek. 20x12=240 edecek ayda, günlük ise 240 / 30 = 8 yani günlük 8 makale eklenmiş olacak ve bence bu çok fazla. Günlük 5'i geçmemeli diye düşünüyorum, oda çok az derseniz yine en azından "Haftalık 3 yani Aylık 12" kuralı olmalı. her ne kadar arama motoru indekslesede ona da fazla gelebilir, ayrıca standart takipçi yakalarsak bile makaleler okunmadan arka sıralarda kaybolmamalı bence. 2. Bütün yazar arkadaşlarımızın görünen ad soyad kısmını düzenlemesi taraftarıyım yani Yazarlar sayfasına bakıldığında bir bütünlük olması adına "orhan", "orhan06", "orhan gencebay", "ORHAN GENCEBAY" gibi isimler görünmesini şık bulmuyorum. Gayet standart olarak ad soyad örneğin "Orhan Gencebay" olarak yazılmalı ki bütünlük oluşsun. Bu konuda hayır herkes kafasına göre takılsın mı deniyor yoksa fikrim mantıklı mı arkadaşların düşüncelerini de merak ediyorum. 3. Yine sitemiz güncel haber sitesi olmadığı için dolar ve euro kurlarının gereksiz olduğunu düşünüyorum, o kısım aynen boş kalabilir :) Hava durumu neyse fakat euro ve dolar kuru gereksiz, birde anasayfa zaten yeterince yoğun olacak makalelerimizden gereksizlikten ne kadar arınırsak o kadar iyi diye düşünüyorum :) Arkadaşlarım lütfen fikirlerimi olumlu ya da olumsuz yorumlayınız :) Ayrıca iyimakale hocam birde merak ettiğim bir durum var, yazar sayfasından değil de direkt makaleye tıkladığımız zaman o sayfada yazarın görünmemesi bilerek kapatılmış bir özellik mi? |
yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
|
kalekalem
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |