Makale Cafe Kuralları
Akide

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Ben daha önce böyle bir projeye katılmıştım ama gelirler çok azdı. Herhangi bir gelir öngörünüz var mı? Yanlış soru sorduysam kusura bakmayın. Moral bozmak gibi bir amacım yok. Selamlar.
Bu mesaj Akide tarafından 21.10.2014 21:58:50 tarihinde değiştirildi. Sebep:Açıklama
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
@Akide 2-3 ay Önceliğimiz para değil, Önceliğimiz kalitedir kaliteli olduğunda gelirde olacaktır. 

Ücretsiz Resim siteleri 

moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Aktif facebook kullanıcısı değilim. Hatta kendi adresim yok, sitemin adresi ile katıldım.
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Arkadaşlar iyimakale yeni temasında makalecafe yazarlarına özel konu açılabilecek biraz sabrediniz. 
astrogirl

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Öncelikle tebrik ederim ve kutlarım. İnanıyorum ki makalecafe  zaman içerisinde çok güzel yerlere ulaşacak. Ben de bu güzel projenin kadrosunda olmak isterim. Can-ı gönülden başarılar dilerim.
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Makalecafe eklediğiniz makalelere youtube tan makaleye uygun videolara ekleyebilirisiniz. Video boyutu 620 x 450 olmalıdır(Embed kodunda manuel değiştirebilirsiniz.).  
Örnek Makale : http://www.makalecafe.com/balik-tutma-teknikleri-nelerdir/
moon22

10 yıl önce
Youtube'dan eklenen videolar, adsense için sakıncalı olmaz mı?
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Olmuyor aynı zamanda her videoda adsense reklamı yok olsada her reklam yayıncısının pub-no ayrı olduğu için sıkıntı olmuyor.  Şimdilik bizim sitemizde adsense reklamı yok hitimiz 400 -500 olsun ekleyeceğiz. Şuan sitedeki reklamlar geçici olarak reklamstoreden alındı.
moon22

10 yıl önce
Ben biraz kendim için sormuştum aslında bu soruyu :)
Sorun olduğunu bildiğim için şimdiye kadar siteme başkalarının youtube videolarını eklemedim ama sorun olmuyor ise; gözüme kestirdiğim bazı videolar var. Film sitelerinin adsense alamama nedenini kendilerine ait olmayan içerik eklemeleri olarak biliyorum. Aynı problem diğer sitelerde neden olmuyor acaba? Yanlış anlamayın, eğer gerçekten sıkıntı olmayacak ise; mutlaka değerlendireceğim de.
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Hocam telifli ürün youtube'da yayınlanmıyor normalde, o yüzden. Eğer bir filmi youtube kabul ettiyse zaten sitenizde yayınlamanız bir sorun oluşturmaz. Film siteleri warez içerik olduğu için alamıyor.
Yanıt Yaz