Makale Cafe ve Yazarları
MeteHan

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
twitter hesabına yönetici olabilirim fakat içeriğe bağlı.Tasarım ve paylaşılacak konular,takipçi kitlesi vb. neler olacak.Uygun ise twitter hesabı yöneticisi olabilirim.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
kategorileri ekledim lakin az şuan istediğiniz kategorileri yazabilirsiniz. 
MeteHan twitter yöneticisi için Makale Cafe yazarı olması gereiyor.

Makale kısıtlaması, 1 ayda en Fazla 15 Makale olabilir. Her gün zorunlu değil olmalı. Zaten wordpresste makale  zamanlama var .

bsahiner

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
Kişisel gelişim kategorisi de eklenebilir mi?
Editör2

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Makale kısıtlamasının bir ayda  en fazla 15  makale olması bence de uygundur. Ayrıca her gün makale yüklenmesinin zorunlu olmaması da çalışan arkadaşlarımız için avantaj olur. 
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Aramıza  fevzibuyuktas arkadaşımız katılmıştır. 
Bu arada Akradaşlar ne kadar kaliteli ve bilgi verici makale eklerseniz o kadar ziyaretçimiz artar. 

fevzi3535

Konu Sayısı: 6
10 yıl önce
Bu güzel projede bana da yer verdiğiniz için çok teşekkür ederim bugün geceye kadar ilk makalelerimi yollayacağım :)
kader

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Fevzi bey'i de aramızda görmek çok güzel, onun olmaması büyük bir eksiklik olacaktı. Aramıza katılmasına çok sevindim.
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Elbette logo konusunda yardımcı olmak isterim hocam, fakat bu resim nereye konulacak? hâkim renkleri neler olacak? Yerini bir görsem fena olmaz :) 
fevzi3535

Konu Sayısı: 6
10 yıl önce
Çok teşekkür ederim Kader hanım elimden geldiğince sitemize faydalı olmaya çalışacağım. 
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
http://www.makalecafe.com/  sitemizde :) 
gosuhasu gören var mı ? Assolistler en son çıkarmış :)

Yanıt Yaz