bsahiner
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 125 |
|
kader
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 57 |
|
Mlkmhmt
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 85 |
|
Yazarız12
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 65 |
|
MjBolubeyi
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 180 |
Bence diğer önemli bir konu makale yazarları tablosunda ad soy ad gibi belirli bir kural ile görünmeliyiz. Yani herkesin kendi nickini kullanması tabloya bakıldığında hoş bir birliktelik ismi vermiyor ve ciddilikten tamamen uzak görünüyor, bir forum ortamında elbette samimi olur fakat orada olmuyor bence. Yani herkes gerçek ad soyad bilgilerini paylaşmak zorunda demek istemiyorum, isteyen takma bir ad soyad kullanabilsin ama orada ad soyadlar yazmalıdır daha ciddi daha resmi daha şık durur diye düşünüyorum :)
Bu arada katılan ve katılması önerilen arkadaşlarla benim de olumsuz bir durum yaşamışlığım yoktur. Katılmalarına sevindim. |
moon22
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 125 |
|
murat81
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 10 |
|
3rgin
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 34 |
|
MüstehCenK
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 29 |
@iyimakale
Bu mesaj barit10 tarafından 06.11.2014 01:13:47 tarihinde değiştirildi. Görüyorum ki sanal platformlar arasında fenomen bilişimciler arasına girmeyi başarmışsınız. Sizi tebrik ediyorum. Sistemleriniz fikir ve işlevsellik bakımından oldukça hoş. Bende makalecafe ye katılmak istiyorum. Değerlendirmelerinizi bekliyorum. Birçok konuda makale yazabilirim. Bilhassa teknoji uzmanlık alanım olduğu için yararlı yayınlar paylaşabilirim. |
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
@barit10 Teşekkürler desteğinizi her zaman bekleriz. 15 yazarla istişare edilerek olumlu/olumsuz geri dönüş yapacağız.
|