Makale Cafe ve Yazarları
bsahiner

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
Ben daha once de kendisini önermiştim. Aramıza katılmalı derim.
kader

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Ben de Furkan arkadaşımızı aramızda görmek isterim.
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Çok teşekkürler :)
Yazarız12

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Beni de aranıza kabul ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. :)
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Bence diğer önemli bir konu makale yazarları tablosunda ad soy ad gibi belirli bir kural ile görünmeliyiz. Yani herkesin kendi nickini kullanması tabloya bakıldığında hoş bir birliktelik ismi vermiyor ve ciddilikten tamamen uzak görünüyor, bir forum ortamında elbette samimi olur fakat orada olmuyor bence. Yani herkes gerçek ad soyad bilgilerini paylaşmak zorunda demek istemiyorum, isteyen takma bir ad soyad kullanabilsin ama orada ad soyadlar yazmalıdır daha ciddi daha resmi daha şık durur diye düşünüyorum :)
Bu arada katılan ve katılması önerilen arkadaşlarla benim de olumsuz bir durum yaşamışlığım yoktur. Katılmalarına sevindim. 

moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Yeni arkadaşlar, aramıza hoşgelmişler.

murat81

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
merhaba bende aranıza katılmak isterim.. satılan makale sayım çok olmasa da, makalecafe^ye katkıda bulunmak ve kendimi geliştirmek isterim... resmi muhasebe işi yaptığımdan, işimin ayrıntıları hakkında yazı yazabileceğim gibi diğer konulara içinde yazı yazabilirim... 
3rgin

10 yıl önce
Valla ekibin güzelliği iştahımı kabarttı. Ben de katılmak isterim :)

Wordpress, seo, sem, teknoloji alanında makaleler ekleyebilirim.

MüstehCenK

10 yıl önce
@iyimakale
Görüyorum ki sanal platformlar arasında fenomen bilişimciler arasına girmeyi başarmışsınız. Sizi tebrik ediyorum.
Sistemleriniz fikir ve işlevsellik bakımından oldukça hoş.

Bende makalecafe ye katılmak istiyorum. Değerlendirmelerinizi bekliyorum.

Birçok konuda makale yazabilirim. Bilhassa teknoji uzmanlık alanım olduğu için yararlı yayınlar paylaşabilirim.

Bu mesaj barit10 tarafından 06.11.2014 01:13:47 tarihinde değiştirildi.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
@barit10  Teşekkürler  desteğinizi her zaman bekleriz. 15 yazarla istişare edilerek olumlu/olumsuz geri dönüş yapacağız. 
Yanıt Yaz