bsahiner
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 125 |
|
yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
|
Mlkmhmt
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 85 |
|
MüstehCenK
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 29 |
Değerlendirmeleriniz için teşekkür ederim.
Vaktim oldukça boş ve bir şekilde değerlendirmek istiyorum. O yüzden başvurdum. @bsahiner dediğiniz gibi yazdığım makaleler birbirinden farklı ancak burda bir pazar ortamı oluşturulmuş ve bir pazarda hep aynı ürünler olursa satılmaz. Her pazarda bir satış stratejisi vardır. Alıcıların neleri istedikleri tahmin edilip buna göre ürün pazarlamaya gidilir. Yeni üyeyim orda haklısınız. Şimdi düşününce, biraz daha beklemekte fayda var. |
bsahiner
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 125 |
|
MüstehCenK
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 29 |
|
basak03
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 4 |
|
Yazarız12
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 65 |
Bende Birol deyin dediklerine katılıyorum, barit10 adlı arkadaş daha yeni ve kendini göstermesi lazım.
basak03 hanım ise sıkı takip ettiğim birisi değil ama yaptığı işlerden hiç olumsuz yorum almamış. Ek olarak makale referanslarına baktım ve yazdığı makaleleri güzel buldum, o yüzden aramıza katılabilir diye düşünüyorum. :) |
nazlimerveb
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
MjBolubeyi
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 180 |
Arkadaşlar sırf yazar olmak için erkenden başvuru yapmayın lütfen, biraz bekleyin zaman geçsin, sitede biraz vakit geçirin. Biraz yer ettiğinizi fark edince başvuru yaparsanız daha mantıklı değerlendirmelerle daha rahat girebilirsiniz. İlk hevesle bu işe talip olup, devam etmeyen hatta hiç makale eklememiş kişi de var. O nedenle kendinizi gösterebilmek kadar işin sürekliliğinin farkında olmakta önemli.
Yorumlama konusunda da; İyimakale'nin yeni sistemini bekliyorum ben şahsen bu konuda, çünkü hiç kimsenin açık ve tarafsız bir eleştiri yapabileceğini düşünmüyorum, çünkü herkese açık bir konu ve bende dahil herkes diyaloğa girmek istemiyor olabilir. Ya farklı bir ortamda değerlendirme yapılmalı ya da yeni gizli konu olabilecek sistem beklenmeli diye düşünüyorum. Örneğin Birol abiye makale pazarının farklı konu gerektirdiğinden bahsedilmiş ve 5 makale ile farklı konular olabilirken, sizce Birol abi 5 makaleye karşılık sadece bu sitede 500'den fazla makale satmış bir kişi olarak bu pazarın bu farklılığı gerektirdiğini bilmiyor mudur? Aslında kast etmediği bir anlam yüzünden bir diyalog doğmuş. Ne kadar Birol abi anlayışlı bir cevap verse de şahsen beni rahatsız etti bu durum. Netice'de mevcut yazarlardan bekleniyor adayların değerlendirilmesi. Her değerlendirme olumlu olmak zorunda da değil elbette. Şahsen olumsuz yorum yapacağım bir aday yok ama bu iş bunu gerektirir bence. Yani değerlendirme bekleniyorsa; gizli bir konu, ortam beklenmeli diye düşünüyorum. Saygılarımla. |