powofpen
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 35 |
Merhaba. Dün gece burada makale fiyatlarının 2010 yılından beri 100 kelime - 1 TL seviyesinde devam ettiğini, herşeye zam gelirken makale fiyatlarının yıllardır sabit seviyede olduğunu yazmıştım. Bu yazdıklarımın iyimakale ile ilgili olmadığını ve sektörün genel durumu ile ilgili olduğunu da belirtmiştim. Tüm bu hususlara rağmen açtığım konu yönetim tarafından kaldırılmış. Bunu neden yaptıklarını anlayamadım. Selamlar..
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Burası nezih bir platformdur ve sizin akranınız da olmadığımızdan eminiz, bu yüzden "yöneticiler üzerine atlamasın" gibi edep sınırını aşan tümcelerin, forum gibi umumi alanlarda kullanılmasına izin vermiyoruz.
Bu nezih ortamı korumak için her zaman elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam ediyor olacağız. |
powofpen
|
no_education
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 59 |
Arkadaşımız sanırım "yöneticiler üzerine alınmasın" demek istemiş :)
Makale fiyatlarına gelince birçok yazar arkadaş gibi ben de fiyatların makul seviyede olduğunu düşünmüyorum. Ancak iyimakale, güncel piyasa fiyatı üzerinden bir taban fiyat belirliyor. Bunun dışında fiyatlandırma konusunda siparişlerde bir yaptırımı söz konusu değil. Yani siz siparişlere istediğiniz teklifi yapmakta özgürsünüz. Dilerseniz 100 kelimesi 1 TL üzerinden teklifinizi yaparsınız dilerseniz de 100 kelimesi 10 TL üzerinden teklifinizi yaparsınız. Bu tamamen size kalmış. |
powofpen
no-education, aynen. Demek istediğim aynen buydu. Biliyorum ki yönetim bu hususlar da hassas ve kullanıcıları uyarmayı da içgüdüsel olarak seviyorlar. Bir nevi hobi. Demek istediğim sadece yöneticilerin radarının altında kalmaktı. Neyse ki siz ne demek istediğimi anladınız. Makale fiyatları için yazdıklarım belirttiğim gibi tüm sektörle ilgiliydi. Düşünürseniz hak vereceğinize eminim. 2010'dan beri fiyatlar hiç değişmedi. Dün gece güzel yazmıştım ayrıntıları ama unuttum şimdi. Selamlar..
|
no_education
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 59 |
Yazınızı görmüştüm silinmeden önce. Her şeye zam gelirken makale fiyatlarına zam gelmemesinden yakınmıştınız. Bu konuda kesinlikle haklısınız. Keşke çok daha fazla ücretlere yazabilse yazar arkadaşlar. Ancak bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi iyimakale.com'da fiyatı esas belirleyen yazanlar. Yani bu platformda 1 TL'den daha yüksek fiyatlara yazmak için bir engel yok. Tabi piyasanın genel durumundan dolayı vereceğiniz daha yüksek fiyatlı tekliflerin alıcılar tarafından kabul görmesi mucize gibi bir şey, orası da ayrı mevzu :)
Bu mesaj no_education tarafından 06.08.2017 15:34:51 tarihinde değiştirildi. Sebep:imla |
powofpen
|
Şizofrenizma
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 10 |
Bence ücretler kadar, yazar ve alıcıları motive edecek, dikkat çekici modüller de önemli. Farklı çalışmalar yapılabilir. Farklı önerilere açık site yönetimine, bu konuda fikirlerimizi sunabiliriz :)
Bu mesaj Şizofrenizma tarafından 06.08.2017 17:10:51 tarihinde değiştirildi. Örneğin; haftanın en çok makale alan, sipariş veren üyelerine makale hediyesi :) |
arikan06
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 12 |
|
powofpen
Bakın, daha önce de belirttim. Bu iyimakale ile ilgili bir konu değil. Makale sektöründe 100 kelime 1TL gibi bir standart var ve iyimakale'de ticareti bu standart üzerinden yapıyor. Komisyonunu elbette alacak. Keşke makale yazarları sendikası gibi birşey olsaydı..:)) İyi yazarlar için bu standart normal olarak oldukça düşük. Herkese bol kazanç..
|