Makale Fiyatları
powofpen

Konu Sayısı: 4
Makale Fiyatları
7 yıl önce
Merhaba. Dün gece burada makale fiyatlarının 2010 yılından beri 100 kelime - 1 TL seviyesinde devam ettiğini, herşeye zam gelirken makale fiyatlarının yıllardır sabit seviyede olduğunu yazmıştım. Bu yazdıklarımın iyimakale ile ilgili olmadığını ve sektörün genel durumu ile ilgili olduğunu da belirtmiştim. Tüm bu hususlara rağmen açtığım konu yönetim tarafından kaldırılmış. Bunu neden yaptıklarını anlayamadım. Selamlar..
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
7 yıl önce
Burası nezih bir platformdur ve sizin akranınız da olmadığımızdan eminiz, bu yüzden "yöneticiler üzerine atlamasın" gibi edep sınırını aşan tümcelerin, forum gibi umumi alanlarda kullanılmasına izin vermiyoruz.

Bu nezih ortamı korumak için her zaman elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam ediyor olacağız.
powofpen

7 yıl önce
Selamlar. Sebep buysa bir daha kullanmam o kelimeyi. Gerçi espri olarak yazmıştım ve kastettiğim bunun gibi bir uyarı almaktı, neyse. Bu arada 37 yaşındayım..;) Açtığım konu hedefine ulaşamadı lakin ne yaparsın. İyi çalışmalar..
no_education

Konu Sayısı: 5
7 yıl önce
Arkadaşımız sanırım "yöneticiler üzerine alınmasın" demek istemiş :) 

Makale fiyatlarına gelince birçok yazar arkadaş gibi ben de fiyatların makul seviyede olduğunu düşünmüyorum. Ancak iyimakale, güncel  piyasa fiyatı üzerinden bir taban fiyat belirliyor. Bunun dışında fiyatlandırma konusunda siparişlerde bir yaptırımı söz konusu değil. Yani siz siparişlere istediğiniz teklifi yapmakta özgürsünüz. Dilerseniz 100 kelimesi 1 TL üzerinden teklifinizi yaparsınız dilerseniz de 100 kelimesi 10 TL üzerinden teklifinizi yaparsınız. Bu tamamen size kalmış. 
powofpen

7 yıl önce
no-education, aynen. Demek istediğim aynen buydu. Biliyorum ki yönetim bu hususlar da hassas ve kullanıcıları uyarmayı da içgüdüsel olarak seviyorlar. Bir nevi hobi. Demek istediğim sadece yöneticilerin radarının altında kalmaktı. Neyse ki siz ne demek istediğimi anladınız. Makale fiyatları için yazdıklarım belirttiğim gibi tüm sektörle ilgiliydi. Düşünürseniz hak vereceğinize eminim. 2010'dan beri fiyatlar hiç değişmedi. Dün gece güzel yazmıştım ayrıntıları ama unuttum şimdi. Selamlar..
no_education

Konu Sayısı: 5
7 yıl önce
Yazınızı görmüştüm silinmeden önce. Her şeye zam gelirken makale fiyatlarına zam gelmemesinden yakınmıştınız. Bu konuda kesinlikle haklısınız. Keşke çok daha fazla ücretlere yazabilse yazar arkadaşlar. Ancak bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi iyimakale.com'da fiyatı esas belirleyen yazanlar. Yani bu platformda 1 TL'den daha yüksek fiyatlara yazmak için bir engel yok. Tabi piyasanın genel durumundan dolayı vereceğiniz daha yüksek fiyatlı tekliflerin alıcılar tarafından kabul görmesi mucize gibi bir şey, orası da ayrı mevzu :)
Bu mesaj no_education tarafından 06.08.2017 15:34:51 tarihinde değiştirildi. Sebep:imla
powofpen

7 yıl önce
Haklısınız. 100 kelime 1TL'den fazla fiyat vermek sadece macera olur. Verdiğimizle kalırız. Umarım gerçek yazarlar bir gün hakettikleri ücretler baz alınarak kaliteli içerikler oluşturur ve daha fazla kazanır. Desteğiniz için teşekkürler..(y) 
Şizofrenizma

Konu Sayısı: 0
7 yıl önce
Bence ücretler kadar, yazar ve alıcıları motive edecek, dikkat çekici modüller de önemli. Farklı çalışmalar yapılabilir. Farklı önerilere açık site yönetimine, bu konuda fikirlerimizi sunabiliriz :)
Örneğin; haftanın en çok makale alan, sipariş veren üyelerine makale hediyesi :) 
Bu mesaj Şizofrenizma tarafından 06.08.2017 17:10:51 tarihinde değiştirildi.
arikan06

Konu Sayısı: 2
7 yıl önce
100 Kelime=1 TL çok az ve komik bir rakam ve de makale alışverişinden alınan komisyon miktarları oldukça fazla. Uzun zamandır iyimakale.com ile çalışıyorum memnunum ama belirttiğim sebeplerden dolayı memnuniyetim azalıyor. Bizim gibi profesyonel yazarlar bunu hak etmiyor.
powofpen

7 yıl önce
Bakın, daha önce de belirttim. Bu iyimakale ile ilgili bir konu değil. Makale sektöründe 100 kelime 1TL gibi bir standart var ve iyimakale'de ticareti bu standart üzerinden yapıyor. Komisyonunu elbette alacak. Keşke makale yazarları sendikası gibi birşey olsaydı..:)) İyi yazarlar için bu standart normal olarak oldukça düşük. Herkese bol kazanç..
Yanıt Yaz