Makale Makinası Ayağınıza Kadar Geldi !
MüstehCenK

Konu Sayısı: 4
Makale Makinası Ayağınıza Kadar Geldi !
10 yıl önce
Öncelikle başlık işin esprisi idi :D

Herkese merhabalar,
Uzun zamandır. Kalite standartlarına uygun makaleler yazıyorum. Boş zamanım bir hayli bol olduğu için elimden geldiğince birşeyler yazıp çiziyorum. Bu siteye yeni üye oldum. Ne yazık ki heryerde ve her işte olduğu gibi burda da ilk açıldığı zamanlarda üye olan yazar arkadaşlar var ve belli bir çevreleri var. Benim, bizim gibi yeni yazarlarında önünün açılmasını tanınmasını ve referans sağlanmasını diliyorum. Görüyorum ki bu internet denilen illet bize çok fayda da sağlıyor, zarar da ama sizler gibi nezih insanları gördükçe bu sanal kirliliğin içinde dayanılabilir  birşeylerin olduğunun farkına varıyorum. Umarım herşey gönlünüzce olur. 

Mlkmhmt

10 yıl önce
Eski uye yeni uye diyebahsettiginiz bir durum soz konusu degil bence. Bende gec uye oldum fakat iyi isler yaptim. Biraz klise olacak ama eger guzel yaziyorsan gercekten isler siparisler ve ovgulerin ardi arkasi kesilmeyecektir. Simdiden basarilar umarim aradigini bu sitede bulursun:)
MüstehCenK

10 yıl önce
@Mlkmhmt
Aslında güzel bir yere değindiniz. Kalemi iyi olan kazanır.
Tabiki ilk yazarlardan olup tanınmış itibar sahibi bir yazar olmanında etkisini es geçmemek lazım.

Bu arada siteyi oluşturan. kişi/kişilere burdan teşekkür ediyorum. Ben aynı zamanda bilgisayar mühendisiyim. Sistem olarak çok güzel. Fikir olarak mükemmel düşünülmüş. Ülkemizdeki kodamanların aksine birşeyler yapılmış ve  birçok kişiye gelir kapısı açılmış. Kullanıcı olarak çok kaliteli insanlar var kendilerini belli ediyorlar zaten. İnşaallah ilerleyen zamanlardada böyle insanlar gelmeye devam eder. Sanal platformlar çok tez kirlenen yerler. Umarım burası hep temiz kalır.
Bu mesaj barit10 tarafından 05.11.2014 00:28:39 tarihinde değiştirildi.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Öncelikle aramıza hoş geldiniz. İsim yapmak itibar kazanmak iyi işler yapan insanlar için oldukça kolay bu sitede. Çünkü ne istediğini bilen ve aradığını kimlerde bulacağının farkında olan alıcılarımız var. Tek ihtiyaç sabır, gayret ve yeri geldiğinde kendinden fedakarlık etmek. Bunu başardığınız da ki başaracağınıza inanıyorum, kısa sürede sizin de isminiz alıcılar arasında geçecektir. Bol kazançlar.
MüstehCenK

10 yıl önce
@ yasmin86
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Sizede bol kazançlar.
arzuu

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
bende yeni üye oldum ve kısa zamanda az da olsa para kazandım.ama bu işe gerçekten gönül vermek ve istikrarlı olmak gerekiyor.
Yanıt Yaz