Makale Onaylama Süreci
Arşivci

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 29
Makale Onaylama Süreci
7 yıl önce
Sayın admin, benim gibi konuyu merak edenler olabileceğini düşünerek buradan sormak istedim. Makalelerimizi, teklif ettiğimiz süre içerisinde teslim etmeye çalışıyoruz. Fakat alıcıya ulaşmadan önce bir de editör onayı süreci var. Bazen insanlık hali olarak bu süre uzuyor. Benim hiç makale siparişi vermediğim için bilmediğim ve merak ettiğim husus, alıcı yazarın makaleyi teslim ettiği saati görüntüleyebiliyor mu?
Vonzarovich

Konu Sayısı: 7
Mesaj Sayısı: 44
7 yıl önce
her makalenin ne zaman onaylandığı görünüyor. yani 10 makalelik bir siparişte hangi gün hangi makale onaylanmış görülebiliyor. Ayrıca siz makalenizi siparişe eklediğinizde karşı tarafa bir bildirim gidiyor. Yani onaylanmamış olsa da eklediğiniz bir makale olduğunu siparişten alıcı görebiliyor. Sadece onaylanana kadar içeriğine erişemiyor.
Arşivci

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 29
7 yıl önce
Bilgi için teşekkürler. Konuyla alakalı bir başlık aradım ama bulamadım. Benim gibi merak edenler bu başlıktan öğrenebilirler.
ozcanabdulkadir2006

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
2 yıl önce
makalelerimi ve ilanlarımı oluşturdum yayınla butonundan siteye serdim ama editör onayı süreci diye bir şey var galiba bu süreç ilk makalelerimde 20-30 dakikayı bulmasına rağmen sonraki makalelerim 1 günü aştı onaylanmaması nedeni nedir yardımcı olabilir misiniz
Yanıt Yaz