Makale özgünlestirme icin yazar araniyor
bkonu

Konu Sayısı: 13
Makale özgünlestirme icin yazar araniyor
8 yıl önce
Elimdeki makaleleri tekrar yazacak (spin) ve kendi cumleleri ile yazacak yazar arkadaslar ariyorum.
SaidThat

Konu Sayısı: 16
8 yıl önce
sipariş açınız hepsini derhal yazalım
bkonu

8 yıl önce
Spin ucreti normal makale yazimi ile ayni degil. Site altyapisinda bu secenek yok. Yonetimle konusmam lazim oncelikle sanirim
SaidThat

8 yıl önce
Siz beğendiğiniz konu başlıklarına ait anahtar kelimeleri yazın size sıfır özgün yazalım en baştan ve orijinal şekliyle

bkonu

8 yıl önce
Amac maliyeti dusurmek spin ile. Cok fazla icerik var
SaidThat

8 yıl önce
anlıyorum
Arşivci

Konu Sayısı: 5
8 yıl önce
Özgünleştirilecek makaleleri konu kategorisine göre ayırarak, her kategoriyi bir sipariş şeklinde verebilirsiniz. Bu sayede hem yazarlar uzman oldukları konulara teklif verebilir, hem siz hepsini bir kişiye vererek riske girmemiş olursunuz.
bkonu

8 yıl önce
12.000 ayri konu:)
Arşivci

Konu Sayısı: 5
8 yıl önce
Mesela hepsi sağlık veya hepsi rüya tabiri mi örneğin. Yoksa farklı alanlarda çeşitli başlıklar mı? Iyimakale üzerinden olduğu sürece burada size yardımcı olabilecek pekçok uzman yazar var. Şahsen ben de uzman ve ilgili olduğum konularda yardımcı olmak isterim.
bkonu

8 yıl önce
Ruya tabiri. Sorun su, farkli platformlarda spin makale, 40-50 kurus arasi 100 kelime. Burada oyle bir opsiyon yok ama yazar sayisi fazla ve olasilik fazla.
Yanıt Yaz