makale özgünlüğü hakkında
idnz92

Konu Sayısı: 7
makale özgünlüğü hakkında
8 yıl önce
arkadaşlar merhaba herkese iyi çalışmalar. benim sorum özellikle site sahiplerinedir. makalelerinizin özgünlüğünü nerede kontrol ediyorsunuz.Ben herkesin bildiği gibi http://smallseotools.com/plagiarism-checker/ sitesinden kontrol ediyordum. ancak bir şey fark ettim ki sitemdeki yazıları denemek amacı ile özgünlüğünü kontrol ettiğimde yazılar aylar öncesinden sitemde paylaşılmasına rağmen yüzde 70 oranında özgün çıkıyor. daha önce sitemde yayınlanan yazıların hiç bir şekilde özgün çıkmaması lazım değil mi? bu konuda bilgisi olanlar bir şeyler söylerseniz çok sevinicem
damla1

Konu Sayısı: 4
8 yıl önce
Yazılar yayımlanmış olsa bile, kimi zaman full özgün gösteriyor söz konusu sistem. Premium da aynı şekilde. Bu nedenle en sağlıklısı 20 kelimeye kadar, makalenin farklı bölümlerinden kelime öbeği seçerek Google'da aratmak.
abba64

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Merhaba; Ben bu özgünlük testi konusunda epey sıkıntı çektim. smalltools u da kullandım ama sistem bence doğru çalışmıyor. Üstelik 10. kullanımdan sonra (üst üste) bir süre kullanıma kapanıyor otomatik. Şimdilerde http://analiz.r10.net/makale-ozgunluk-kontrolu/   sitesini keşfettim ve memnunum. Tavsiye ederim.
idnz92

8 yıl önce
teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için... babacan2584 öneriniz için teşekkür ederim bende deneyeceğim
eneskamis

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Bende bu konuda çok sıkıntı çekiyorum, r10neti de denedim ondada baya yanlış sonuçlar verdiği oluyor. Artık bu tarz sistemler ile bakmayacağım. Kendim cümle cümle aratacağım.
idnz92

8 yıl önce
eneskamis cümle cümle aratmak çok zor ya. ama sanırım başka çare yok
gosuhasu

Konu Sayısı: 14
8 yıl önce
Cümle cümle aratmanıza, 0 özgün mü diye bakmanıza gerek yok. %80'in üstündeki unique yazılar SEO için uygundur. Ayrıca bu konuda en güvenilir adreslerden birisi duplichecker'dır.
Yanıt Yaz