powofpen
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 35 |
Merhaba. Makalelerim özgün olduğu halde iyimakale'nin özgünlük kontrolünde bazı cümleler için "Google üzerinde bulundu" uyarısı alıyorum. Bilgilendirme kısmında belirtildiği gibi özgünlük için ayrıca plagriasm.com ve smartseotools'da kontrol ediyorum ve sonuç tamamen özgün. Kendimden şüphe etmeye başladım..:))
Bu mesaj powofpen tarafından 05.08.2017 20:15:36 tarihinde değiştirildi. |
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhabalar,
Özgünlük kontrollerinde http://smallseotools.com/plagiarism-checker/ adresini referans alabilirsiniz. |
powofpen
Evet admin, smallseotools'u ve plagriasm.com'u kullanıyorum özgünlük için. Şizofrenizma, dostum makalelerimde 2 hususa dikkat ediyorum; birincisi akıcı ve bilgi verici olmasına, ikincisi ise özgün olmasına. İlk maddeyi doğru yapınca ikinci madde kendinden geliyor zaten. Bilgi verici öneriler ve geri dönüşler için teşekkürler..(y)
|
Şizofrenizma
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 10 |
|
powofpen
|
Yk38
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 32 |
|
powofpen
Haklısınız, makaleleri kelime kelime taradığından istemeden de olsa bazen mecbur kalıp kullandığımız kalıplaşmış kelimeleri tespit ediyor ve Google'da ki sonuçlar ile eşleştirince karşımıza böyle bir sonuç çıkıyor. Ben iyimakale'nin dediği gibi smallseotools ve plagriasm checker programlarını kullanacağım. Selamlar..
|
SecretPort
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 64 |
Bazen de atasözü, deyim,klasik cümleler, veciz sözlerden kaynaklanan özgünlük sorunu olabiliyor. Ben bir sitede kopya makale muamelesi ile atıldım. Makaledeki olay şuydu:
makalede resmi bir kurumun adresini paylaşıyorsunuz. Adresi aldığınız yerden aynen makaleye koyduğunuzda makaleniz kopya çıkabiliyor. Bu gibi hususlar çok ince noktalar. Bu nedenle size ait olmayan tüm söz ve değimleri tırnak içinde kullanmanızı tavsiye ediyorum. Bol kazanın ve başarılı olun inşallah |
powofpen