kadir
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 69 |
https://www.quetext.com kullanımı için sitenin bir yardımı dokunabilir mi? Bir kaç makale tarattıktan sonra 9.99 USD para istiyor site. Ben kendi adıma konuşuyorum, site bana bu sistemi kullandıracak bir yol bulursa her ay üzerime düşen ücreti siteye ödemek isterim. Eğer sınırsız kullanım ortalama 60 TL ise bana destek olacak makale yazarları ile paylaşabiliriz. Bu platformu ortak kullanıma açmak gibi bir durum olabilir mi? Teşekkür ederim.
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhaba @kadir,
Sistemde çok farklı bir uygulama hazırlıyoruz detayları paylaşacağım çok az bir güncelleme kaldı. Paket detayına bu önerini de ekleyeceğim. Oluşturacağımız yazar gruplarına ortak paylaşım açabiliriz. Saygılarımla, |
kadir
|
kadir
Hocam bir gelişme var mı? Çünkü kopya kontrol sitesinin yüzde 100 özgün dediğine Quetext yüzde 98 özgün diyor. İlişkilendirdiği kelimeler de oldukça ilginç. Sanırım kopya kontrol sitesinden ayrılıp tamamen Quetext platformuna geçiş yapmak gerekiyor bu duruma göre... Quetext Ortak paylaşım sanırım şart oldu :)
|
bluesdream
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 44 |
|
kadir
@bluesdream, o halde adminin söz ettiği bu ortak kullanımdan yararlanan yazarlar arasında siz de olacaksınız :) Diğer yazar kardeşlerimiz de bu başlık altında toplanabilir. O zaman aylık ödeyeceğimiz sınırsız kullanım ücreti de düşer. Editör yükü azalır. Makalelere çok çabuk onaylanır. Satışlar hızlanır.
|
bluesdream
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 44 |
|
FxTrader
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 16 |
Quetext de kesin doğru sonucu vermiyor ama. yüzde yüz kopya içerik için sıfır kopya dediği oldu denemelerimde. Ben içeriği gereği ufakda olsa kopya çıkma ihtimali olan makalelerimi önce kopya kontrolde kontrol ettiriyordum. Sonra da benzerlikleri tespit etmesi için de Quetext de kontrol ettiriyordum. Ancak kopya kontrol ücretlerini çok arttırdı. O yüzden kopya kontrolü bırakıp manuel kontrole döneceğim sanırım. İşlem yoğunluğumdan dolayı da Quetext pro hesabımı devam ettireceğim.
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
kadir