DeanJow
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 1 |
Öncelikle herkese hayırlı geceler,biraz kendimden bahsedeyim.Makale işine öncelerde ek gelir ve hobi gözüyle bakardım ve bu vesileyle makale işine başladım.Ardından cazip teklifler geldi bende makale satışı yapmaktan yazarlığa terfi ettim ve bir müddet yazar olarak çalıştım.Ardından şunun farkına vardım.Eğer bu işin üzerine düşülürse hem iyi bir gelir kaynağı oluyor,hemde güzel ürünler ortaya çıkartabiliyorsunuz.
Bu mesaj DeanJow tarafından 28.12.2015 00:34:49 tarihinde değiştirildi. Siteye yeni kayıt oldum,siparişlere teklif veriyorum ancak kabul edilmiyor.Bunun sebebi yeni üye olduğum için referansım olmaması ve sipariş sahiplerinin acemi gözüyle bakmasından dolayıdır.Bu hususta buraya konu açmak istedim.Bu sitedede rağbet olduğundan dolayı bu sitedede yürümek isterim.Araştırmacı bir kişiliğim var,bu işte tecrübeye sahibim.Genç yazarlara fırsat kapısı açmak isteyen arkadaşlar bana bi şans verebilirlerse onları memnun edeceğimi düşünüyorum. Siparişi bana bildirdikten sonra size kısa süre içinde teslim edeyim.Görüşünüzü buradan veya profilimden belirtip,bana referans olursanız işin devamı gelecektir diye düşünüyorum.Yani kısacası ipin düğümünü bi çözebilirsem gerisi çorap söküğü gibi gelir.Tekliflerinize açığım :) |