Makale Süreleri Sorunsalı
aspendos

Konu Sayısı: 2
Makale Süreleri Sorunsalı
4 yıl önce
Arkadaşlar, kimseye zorla yazın edin demiyorum. Ancak bana mesaj atıp işi isteyip bir tanesini yazıp geri kalanını yazmamak ve ha su gün ha bugün diye oyalamak??? Böyle bir mantık olamaz. Adama yazıyorum yalnız yarına almam şart diyorum. Siparişi alıyor ve beş dakika sonra bana bir bildirim geliyor "ya hocam benim yola çıkmam gerekti de" yok böyle ölmem füze at. Sizden ricam ve isteğim: kaç yaşında insanlarız. Yola çıkıp çıkmayacağını bilmeyen birinin internetten yazarlık yaparak para kazanmayı bileceğini pek sanmıyorum. Ancak elinizde iş olmasına rağmen başka işlere girişmek yerine güzel ve hoş makaleler çıkartmaya özen gösterelim. Mazimdekiler ve Piizmit gibi yazarlar mesela. Adama su gün diyorum ya "müsait değilim" ya da "tamam" diyorlar. Bu kadar basit bir olay adamlar hemen teslim ediyorlar. Ama bu hafta yaşadıklarım bazı yazarlar ile belki 2. Veya 3. Başıma gelişi ( ya bazılarının dört kere halası ölüyor ) yapmayın gözünü seveyim biliyoruz şikayet etmiyoruz kimseyi. Ama bir yerden sonra abartiyorsunuz. Doluysaniz doluyum deyin. Yapamayacaksanız hayır diyin lütfen!
sefer d.

Konu Sayısı: 0
4 yıl önce
2 aydır İyimakale'de içerik yazarlığı yapıyorum. 382 adet sipariş teslim ettim. Tüm siparişlerimi geciktirmemek için azami özen gösterdim ve zamanında teslim ettim. Yaklaşık 15 gündür bu platformu içerik yazmak için değil yalnızca sipariş vermek için kullanıyorum. Sanırım 6 ya da 7 tane sipariş verdim ve yarısından fazlası zamanında teslim edilmedi. Hatta şu an verdiğim siparişin süresi geçti ve yazar hanımefendiye ne zaman yüklersiniz diye mesaj gönderdim. 

Sipariş teslim sürelerinin belli standardının olması gerekiyor. Gerekirse yazarlara uzaklaştırma ya da üyelik iptali gibi yaptırımlar da söz konusu olabilir. İçeriğin ne zaman teslim edileceğini bilmemek, yazardan haber alamamak, acaba hazırlamış mıdır siparişi iptal mi etsem? gibi arada kalmak gerçekten oldukça sinir bozucu bir durum.. 
Bu mesaj sefer d. tarafından 24.07.2020 22:58:00 tarihinde değiştirildi.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
4 yıl önce
Merhaba arkadaşlar,

bu konuda taviz vermiyoruz, biz gerekli uyarıları yaptık hala bu konuya özen göstermeyen arkadaşları belirli süreliğine uzaklaştırma, 
tekrar gelip aynı hatayı yapması durumunda kalıcı olarak yazarlığını pasife alıyoruz. 

Bu konuda önerileriniz varsa iletebilirsiniz. 
Yanıt Yaz