bagatur
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 2 |
Merhaba,
200 adet makale için sipariş oluşturdum. Fakat şuan yazarların teklfilerini yaptıklarında kaç adet makaleme teklif yaptığını göremiyorum. Her yazara kaç adet makale için yazdınız diye soruyorum veya açıklama kısmında belirten arkadaşların rakamlarından anlaşılıyor. Çok adetli bir makale siparişinde en azından adet ve fiyat şeklinde sorulsa yazdıracak kişi de burada ona göre karar verse daha iyi olabilir. Örneğin ; Kendi siparişimi örnek baz alıyorum. 200 Makale istiyorum En fazla 1 kişiye 40 tane makale vermek istiyorum Yazar 20 tane yazabilirim diyip ona göre kaç kredi istediğini belirtebilir Toplam istediğim adet tekliflere göre düşse Verilen teklifler yüksek geldiğinde onay aynında redetme gibi bir bölüm olsa veya fiyatı revize ettirme talebi gibi. Sistem bu şekilde iyi ama daha iyi olabilir Başarılarınızın devamını diliyorum. |
MjBolubeyi
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 180 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhaba,
Bu öneri daha önce de yapıldı. Şu an için bunu 2 sebepten yapmıyoruz. Birincisi, otomasyon aşaması çok sıkıntılı. Örneğin 20 makale istediğinizde 10 ve 5 adetlik 2 teklifi onayladığınızda siparişinizde 5 adet açık kalıyor. Kalan 5 adet için birisinin 5 adetlik ya da daha düşük sayıda makale için teklif vermesini beklemelisiniz. İkincisi, sistemin anlaşılması sıkıntılı bir süreç olabilir. Şu anki sipariş sistemi güzel bir biçimde ilerlemekte ve bir anlık değişimde sıkıntı yaşanabilir. 30 makale istediğinizde emin olun bir çok yazar 30 adet makale için teklif verecektir. Elbette sayı 100-200 olduğunda durum farklı olacaktır. Şimdilik en iyisi, siparişleri parça parça oluşturmak. İleriki süreçte önerinizi değerlendireceğiz ancak bir süre daha bu şekilde gitmesi taraftarıyız. Teşekkürler |
bagatur
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 2 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |