Makale Ücretlerinin Arttırılması
mtaskin90

Konu Sayısı: 1
4 yıl önce
@Fatih137 bence en kötü ihtimal şu şekilde düzenleme gelmeli. hazır makale taban fiyatları Türkçe 2TL, İngilizce 5TL, siparişle verilen taban fiyatları değişmese bile zaten yüksek yazdıran yüksekten teklif veriyor. yeni yazarlar referans için başta düşük veriyor. herkes için mantıklı olabilir. önemli olan hazır makalelerin ya taban fiyatları 2 olmalı ya da fiyatı biz belirleyelim. siparişler teklif usülü olduğu için orada taban fiyatına çok gerek bile yok. önemli olan hazır makale taban fiyatı diye düşünüyorum.
fulya75

Konu Sayısı: 7
4 yıl önce
sizlere katılıyorum arkadaşlar. Ben emeğin karşılığının ucuz olmaması gerektiği düşüncesindeyim. Hepimiz zaman ve emek harcıyoruz. Umarım gerekli düzenlemeler yapılır. 
berkinyildirim

Konu Sayısı: 0
4 yıl önce
Görüşlerinize katılmamak mümkün değil. Lakin sadece iyimakale platformunda bir ücret artışı gerçekleşirse birçok makale müşterisi diğer ilgili sitelere yönelecektir. Naçizane fikrim iyimakale yönetimi başta olmak üzere diğer tüm makale yönetimlerinin aynı oranda fiyat artışı yapmasıdır. Ya da bu yönde bir görüşme gerçekleştirmeleridir. Herkese hayırlı kazançlar diliyorum...
Sedaguzel

Konu Sayısı: 0
4 yıl önce
Hazır makalelerin fiyatı biraz daha artarsa süper olur.
mtaskin90

4 yıl önce
@berkinyildirim aslında burada birşeyi kaçırıyorsunuz. burada fiyatının artış göstermesi diğer sitelerdeki yazarları da buraya çeker. diğer sitelerde çalışmak isteyen işverenler yeterli hızda kaliteli içerik alamayınca bu sefer yazarı bol olan iyimakale sitesine yönelebilir. bu da benim bakış açım :) ama düşüncem en kötü hazır makalelerin taban fiyatının artması. siparişlerde zaten teklif usülü olduğundan isteyen fiyatını yükseltebilir, düşürebilir. işveren de alacağı kaliteye göre çalışacaktır.
Taner abayli

4 yıl önce
100 kelimesi 1 TL den uygundur.. 
tevfik

Konu Sayısı: 8
4 yıl önce
100 kelimesi 1 TL'den uydun mu? Hiç vermeyelim?!

Bu mesaj yazarlara hakarettir, işini hakkıyla yapan yazara 1 TL'den yapar mısın demek küfürden daha beterdir.

Ben yazar değilim, makale satın almak için ve sevdiğim için kullanıyorum platformu. İşini hakkıyla yapan yazarlara 100 kelimesi min. 2 TL olmalı. İşini hakkıyla yapmayan kişilere 1 kuruş dahi fazla.
Yanıt Yaz