Makale Yazarları Aranıyor
kabus

Konu Sayısı: 1
Makale Yazarları Aranıyor
10 yıl önce
Merhabalar;
1 yılı geçkin süredir makale yazarlığı ve editörlük yapmaktayım. Bu süre kapsamında çalıştığımız birçok kişi olduğu gibi hala da çalıştığımız kişileri arttırmaya devam ediyoruz.
Makale yazarı olan arkadaşlarla görüşmeler yapılacaktır. 

Fiyat konusunda makale başına 0.70 vb düşüşler yapmıyorum. Fiyat anlaşma yoluyla belirlenecektir. Ödemeleri genellikle iş bitiminde yapıyorum. En fazla 2 gün aksayabiliyor. Ödemeler genellikle Paypal üzerinden yapılıyor.

Aradığımız kriterler;
Öncelikle özgün yazı yazabiliyor olması ve gerekir.
Paypal hesabının bulunması yoksa da açabilmesi gerekir.( Paypal açmak ücretsizdir.)
Cümle düşüklüğü vb yapmayan, öğrenmeye ve öğretmeye açık olması gerekir.
Makale yazan arkadaşlardan Skype adreslerini mesaj olarak atmalarını rica ediyorum.

Bu mesaj kabus tarafından 06.12.2014 11:54:31 tarihinde değiştirildi.
numanerenn

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Sizinle çalışmak isterim.

Melis

10 yıl önce
4 yıldır makale yazarlığı yapan biri olarak sizinle çalışmak isterim. Çok sayıda referans gösterebilirim.
rasih99

10 yıl önce
Skype . erk19801
aplant

10 yıl önce
merhaba...
sitede yeniyim değişik alanlarda makale,biyografi,şiir vb. deneyimlerim oldu.Gelişmeyi seviyorum ve değişmeyide çalışmak isterim...
ugurinface@gmail.com

elyesaayse

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
merhabalar çeşitli sitelerde editörlük ve bunun dışında yazarlık yapmaktayım işinin ehli,sağlık, moda,güzellik, yemek tarfileri ve teknoloji konularında kakileli yazılar yazabilen, uzun soluklu bir yazara ihtiyaç duyuyorsanız skype: elyesaayse lütfen ekleyin. iyi çalışmalar
gorkeminel

10 yıl önce
Konu hala aktif ise ben de sizinle calismak isterim. İki senedir bu isi yapiorum ve seo uyumlulugunda ve ozgunluk sartlariyla
dnzark06

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Çalışmak isterim mesaj atarsanız konusurz
muhte

10 yıl önce
Yazıyla anlatılanların kalıcı olduğuna inanan,hayatını yazmaya adayan ve şiir konusunda kalemine güvenen biriyim ve makale yazmak istiyorum
Yanıt Yaz