Makale Yazarları Boş Vakitlerini Nasıl Değerlendirebilir?
Arman

Konu Sayısı: 1
Makale Yazarları Boş Vakitlerini Nasıl Değerlendirebilir?
10 yıl önce
Merhaba, Uzun süredir tam zamanlı olarak freelance makale yazarlığı yapıyorum. Çalıştığım sürekliliği olan bir şirket ve iyimakale.com üzerinden bu işi sürdürüyorum. 

Forum ortamlarının sürekliliği olmayan, dolandırıcı ve ne istediğini bilmeyen kalitesiz müşterileri yüzünden o ortamlarda fazla vakit geçirmiyorum. Bu yüzden makale yazarlığı yapan arkadaşlara sormak istediğim bir soru var.

Boş zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? Siparişlerin yoğun olmadığı ya da az olduğu günlerde gelir elde etmek için izlediğiniz alternatif yollar nelerdir? 

Sipariş sistemi dışında boş kaldığınız durumlarda içerik üreterek sisteme koyduğunuz an kazanabileceğiniz platformlar varsa buraya yazabilirsiniz.

meher

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Forum ortamlarını makale hizmeti verme amaçlı ben de pek tercih etmiyorum. Ama uzmanlığıma uygun talep gelirse siparişte ödeme almak koşuluyla teklifleri kabul ediyorum. Metin yazarlığı dışında paravan bloglar ve siteler yapıp satıyorum. Özellikle e-ticaret sitelerinden bu yönde farklı talepler geliyor. Bu talepleri değerlendirmeye çalışıyorum. Güvenilir plarformlar üzerinden dijital ürünlerin ticaretini yapıyorum. Bloglar yapıp içerik tabanlı ve satış ortaklığı reklamlarından gelir elde etmeye çalışıyorum.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Benim hiç boş zamanım olmuyor sürekli işlerim var ve sürekli belli bir gelirim var. Bu nedenle boş vakit nasıl değerlendirilir bilemeyeceğim ama bu platforma da müşterilerin istekleri doğrultusunda makale eklerseniz satışı mutlaka olacaktır.

murat81

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Makale yazarlığı dışında zaten hali hazırda çalıştığım bir işim var. Bu işin dışında makale yazarlığı hakkında daha fazla bilgi edinelebileceğim siteleri araştırıyorum. Değişik yorumlar okuyarak eksik kaldığım konularda kendimi tamamlamaya çalışıyorum.  İnanıyorum ki makale yazarlığı bir bireyi çok yönlü olarak geliştirmekte; bunu, bu işi yapan herkes çok rahat görebilmekte... İyiki yazabiliyoruz ve İyiki böyle bir siteye mensubuz.
E.Toprak

10 yıl önce
Açıkçası burayı yeni keşfettiğim için, boş vakitlerimi burada değerlendiriyorum. Onun dışında dolu olan vaktimi, yazmaya devam ettiğim bir kitap için harcıyorum. Kendini makale ile sınırlandırmak istemeyen yazarlara didaktik kitap yazmalarını, yada okumalarını tavsiye ediyorum. 
bsahiner

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
Abartmak değil niyetim. Gerçekten hiç boş vaktim yok. Ben bu işe organikmakale ile başladım, iyimakale ile devam ediyorum. Şimdi de makalecafe var. Ve iyi ki varlar.
Arman

10 yıl önce
Makalecafe yazarlığı için ne yapmamız gerekiyor acaba? Onun dışında makale üreterek sisteme koyduğunuz ya da direk değerlendirebildiğiniz yerler var mı kullandığınız?
Yanıt Yaz