Arman
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
Merhaba, Uzun süredir tam zamanlı olarak freelance makale yazarlığı yapıyorum. Çalıştığım sürekliliği olan bir şirket ve iyimakale.com üzerinden bu işi sürdürüyorum.
Forum ortamlarının sürekliliği olmayan, dolandırıcı ve ne istediğini bilmeyen kalitesiz müşterileri yüzünden o ortamlarda fazla vakit geçirmiyorum. Bu yüzden makale yazarlığı yapan arkadaşlara sormak istediğim bir soru var. Boş zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? Siparişlerin yoğun olmadığı ya da az olduğu günlerde gelir elde etmek için izlediğiniz alternatif yollar nelerdir? Sipariş sistemi dışında boş kaldığınız durumlarda içerik üreterek sisteme koyduğunuz an kazanabileceğiniz platformlar varsa buraya yazabilirsiniz. |
meher
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 10 |
Forum ortamlarını makale hizmeti verme amaçlı ben de pek tercih etmiyorum. Ama uzmanlığıma uygun talep gelirse siparişte ödeme almak koşuluyla teklifleri kabul ediyorum. Metin yazarlığı dışında paravan bloglar ve siteler yapıp satıyorum. Özellikle e-ticaret sitelerinden bu yönde farklı talepler geliyor. Bu talepleri değerlendirmeye çalışıyorum. Güvenilir plarformlar üzerinden dijital ürünlerin ticaretini yapıyorum. Bloglar yapıp içerik tabanlı ve satış ortaklığı reklamlarından gelir elde etmeye çalışıyorum.
|
yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
|
murat81
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 10 |
Makale yazarlığı dışında zaten hali hazırda çalıştığım bir işim var. Bu işin dışında makale yazarlığı hakkında daha fazla bilgi edinelebileceğim siteleri araştırıyorum. Değişik yorumlar okuyarak eksik kaldığım konularda kendimi tamamlamaya çalışıyorum. İnanıyorum ki makale yazarlığı bir bireyi çok yönlü olarak geliştirmekte; bunu, bu işi yapan herkes çok rahat görebilmekte... İyiki yazabiliyoruz ve İyiki böyle bir siteye mensubuz.
|
E.Toprak
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 7 |
|
bsahiner
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 125 |
|
Arman
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |