Makale Yazarların İsimlerinin Makalelerde Belirtilmesi
keremdnc14

Konu Sayısı: 2
Makale Yazarların İsimlerinin Makalelerde Belirtilmesi
10 yıl önce
Arkadaşlar hepinize öncelikle iyi günler diliyorum. Sitede son bir aydır oldukça aktif sayılabilir. Makale yazımı ve satımı konusunda forumlarda pek bir etkinliğim olmasa da bu görüşümü sizler ile paylaşarak sizlerin görüşlerine sunmak isterim. Bu bir ay içerisinde karşılaştığım bir durum olan makale satımlarından sonra makaleleri satın alan bir çok arkadaşımızın M-makale yazarının isimini makaleyi yayınladıklarında belirtmediklerini gördüm.Bu konu hakkında sizlerinde görüşlerini almak isterim
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Makaleleri bizden tüm hakları ile alıyorlar belirtmemeleri normal :) Artık onların makalesi bizim değil
keremdnc14

10 yıl önce
ama sizde yazdığınız makalelerde isminizin belirtilmesini istersiniz. Gerçi bu makaleyi satın alan kişinin insiyatifine kalıyor 
yasmin86

10 yıl önce
Ben kendi adıma istemem. Görünmesin insanlar faydalansın yeter :) Şöyle bir şey de var. Mesela yeni açılan bir siteye ilk olarak çok sayıda makale alınıp girişi yapılır. Bu sırada daha seri olunması gerekir. Makaleyi satın alan kişi bu düzenlemelerin arasında bir de makale yazan kişinin ismini eklemeye kalksa ohooo gitti zamanın yarısı :) 
keremdnc14

10 yıl önce
Bu açıdan bakarsanız mantıklı gözüküyor.Cevabınız için teşekkürler :)

yasmin86

10 yıl önce
Rica ederim, bol kazançlar :)
Ayberk-2014

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Ben isterim hata daha öncede bunu forum da dile getirmiştim.benim adımın bir makalenin altında olması beni rahatsız etmez tam tersine onur duyarım.Ayrıca makalelerin altına ismimizi biz yazıcaz .Makale alıcılarının ismimİZ İLE NEDEN zaman kaybetsinler ki?Aslında doğru olan da budur makalenin altına yazanın isminin yazılması.Ama burada ki yazar arkadaşlar da şimdilik bunu kabullenmiş görünüyorlar yani isimlerinin yazılmamasını.Her nekadar site kurallarında Telif hakkı içeren yazı yazmayın densede aslında yazılan her yazı telif hakkı içeriyor .Örneğin bazı yemek tarifleri,şifalı bitkilerle ilgili yazmış olduğunuz bir tarif gibi vs.vs.tabi bu benim görüşüm   eminim bir çok arkadaşım bana katılmayacaktır ne yapalım canları sağ olsun.                     
keremdnc14

10 yıl önce
Siz gorusunuzu belirttiniz bu cok guzel bisey bence burada herkesin dusuncelerini gormek tavsiye almak istedim sadece
serhanefe

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Evet bende satın aldığım makalelerde mutlaka yazar isminide yazarım, eğer makale içeriğinde yanlış bir şey olursa yazar sorumlu olsun (:
yasmin86

10 yıl önce
Şahsen ben kendi sitemde her hangi bir isim belirtilmesini istemem. Görüntü olarak bana itici geliyor. Ama eğer köşe yazarlığı gibi ya da haber niteliğinde olan yazılarda olabilir. Diğer türlü daha gizemli oluyor ;)

Yanıt Yaz