Makale Yazarların İsimlerinin Makalelerde Belirtilmesi
miniperi

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Gerekli bir uygulama olmadığını düşünüyorum ben yazar adının ben sadece yazarım... ben makalemi satıyorum...
ben aldığım paraya bakarım...
sonuçta bu yazılanlarda özel bir baş yapıt değil internette dolaşabilen herkesin bildiği türden bilgiler...
adımı yazsa ne olacak yazmasa ne olacak...
yani hiçbir makalemin geçmişinide tutmam acaba ne kadar tıklanmışta etmişte...
beni enterese etmiyor... :)

Yazarız12

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Yasemin Hanımın dediği gibi makaleyi satarak tüm haklarını o kişiye devretmiş oluyorsunuz. O kişi sizin isminizi isterse yazar, istemezse yazmaz.Çünkü makale artık onun olmuştur, isterse kendi adını bile yazar.
Makale alım-satım =  Ticaret

Makalede adınızın gözükmesini istiyorsanız, yazarlığınızın daha çok duyulmasını istiyorsanız, makale satmak yerine blog site açarak makalelerinizi yayınlar ve o şekilde gelir elde etmeye çalışabilirsiniz. :)

Ayberk-2014

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
TAM tahmin ettiğim gibi cevaplar.Biliyorum bir çoğunuz henüz çok gençsiniz.Ama insan benim gibi 44 yaşına geldiğinde eskiden yaptığı şeylerin keşkelerini çok yaşıyor.çünkü gençlikte önemsiz gelenler yaş ilerledikçe önemli oluyor.gerçi o da o çağın güzelliği o an öyle öyle düşünüyoruz öyle karar veriyoruz.eskiden kadın dergileri vardı gerçi şimdide var ama gelişen teknolojiyle birlikte artık kadın dergilerinin yerini internet dergiciliği almaya başladı .Yazdığınız makalelerin yayınlandığı sitelere hiç baktınız mı  çoğu ev hanımlarına yönelik siteler.İnsanlar dergi alıp okumak yerine bir tıkla internetten öğreniyor öğrenmek istediğini ve bir gün gelecek şimdi yazdıklarımız baş yapıt mı ?dediğiniz o yazıların altında yazarların adı olacak ve siz gitti benim emeklerim diyeceksiniz.Ayrıca  bir yazarın ''yazdıklarımızda özel bir baş yapıt değil ''demesi hiç doğru değil .Çünkü bunu yazdığımızda Makalelerimizi satın alanlara karşı ,bizim yazdıklarımızın hiç bir değeri yok demekle aynı anlama gelmiyormu ? 
onlineavantaj

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
ben daha yeni bir site sahibi oluyorum .. sitemde yazılan makalelerin altında imza olması bence çok güzel bir şey . bu o yazının sağdan soldan toplama ve uydurma değil belli bir zihinden çıktığının göstergesi bence .. eğer ben o makaleyi yazamıyorsam ( bunun çeşitli nedenleri olabilir, yeteneksizlikten vakit yetersizliğine kadar bir sürü bahane bulunabilir) ve birileride günde 20 belki 30 adet farklı konularda makale yazmayı başarabiliyorsa  bunun maddi kazancının yanında manevi hazzınıda alma hakkı vardır.Ben bazı yazar kardeşlerimizin ben makaleyi satıyorum artık onun oluyor düşüncesine biraz karşıyım , siz o yazının o sitede yayımlanmasına izin veriyorsunuz o yazı sizin beyninizden sizin ruhunuzdan çıktı bence mutlaka altına imzanızı atın sizin düşüncelerinizin meyvası olduğu anlaşılsın .. bir ressam çizdiği resmin altına imzasını nasıl atıyor, hiç diyormu ben bu resmi sattım artık alanındır diye .. ayrıca farklı yazarlardan makale alındığında yazarların üslüp farkının da değişik kalemlerden çıktığı için olduğunu okuyucular bu şekilde anlayabilir. Ben şahsen makale yazarı olsam yazılarımın altında ismimin olmasını isterim . bu aslında bir reklamdır da aynı zamanda,  yazılarınızı beğenen herhangi biri size isminizle ulaşabilir..müşteri potansiyelinizi de artırabilirsiniz bu şekilde... benim sitemde yazıları beğenilen ismi duyulmuş ve duyulabilecek kalitede yazarlar olması gerçekten hoşuma gider ... 
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Yasmin hanımın düşüncesini anlıyorum ben. O kadar çokyazı yazıyor kiiii:) Ama haz olarak yazanlarıda anlıyorum ismin olması insanı mutlu ediyor. Bence yazması güzel isimlerin makale altlarında. Fakat adım illa geçsinde demiyorum. Alan kişinin insiyatifinde koyarsa mutlu olurum koymazsada sorun yok :) Bu arada Yasmincim sınavlarım güzel dileklerinle güzel geçti söylemek istedim. Görürsen eğer:)
yasmin86

10 yıl önce
Çok sevindim Melikeciğim :)) Demiştim ama değil mi? Darısı tüm sınavların başına ;) Bu arada ben yazar isimlerinin görünmesini isteyen arkadaşlara da saygı duyuyorum bu istekleri gayet normal. Hem online avantajın dediği gibi bir nevi reklam referans oluyor hem de insan mutlu olur çok okunan yararlı bir şeyi altında kendi ismini görünce. Bu çoklu yazar kullanan sitelerde güzel olabilir. 
yasmin86

10 yıl önce
Ha birde Ayberk-2014 arkadaşımıza bir iki sözüm var. Birincisi 44 yaş da genç bir yaş, ikincisi kendinizi çok güzel ifade ediyorsunuz, anlatımınız çok güzel. Dediğim gibi saygı duyuyorum ben görüşlerinize ve haklısınız da sizin açınızdan bakınca :)
Ayberk-2014

10 yıl önce
Teşekkür ederim Yasmin 86 .her zaman olduğu gibi çok incesin bana genç dediğin için de ayrıca teşekkür ederim çünkü ben gerçekten kendimi yaşlı hissediyorum sanırım ikinci çocuktan sonra böyle oluyor insan:)Bende emin ol herkesin fikirlerine saygı duyuyorum fakat ben kendimce tekrar altına çizerek söylüyorum Kendimce bir düşüncede haklı olduğuma inanıyorsam biraz fazla inat ediyorum düşüncelerim de ,belki hayatım boyunca aklımdan geçenlerin gerçekleştiğine şahit olduğum için  ve kendimin de yaya kaldığımı  gördüğümden olsa gerek bu inatçılığım.yinede üzdüğüm kırdığım olduysa özür dilerim.
yasmin86

10 yıl önce
İnat iyidir :) Parmakları klavyeye dokunan, gözleri bilgisayar ekranına bakan ve kelimeleri yerli yerinde kullanmasını bilen (ki zaten görülüyor) kimse yaşlı olamaz. Hah bende inat ettim işte :) Siz de çok ince ve kibarsınız. Ufaklığı benim için öpün 
Ayberk-2014

10 yıl önce
Sağol:)tamam öperim.send e kızını öp benim için olurmu?Allaha emanet ol
Yanıt Yaz