Makale Yazarların İsimlerinin Makalelerde Belirtilmesi
meher

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Ben de mesajlar aldım. Arkadaşların cips ve çerezleri bitmiş. Zevkli olmuyormuş.

Rica ettiler bir gün belirleyip planlı bir şekilde yapabiliriz. Şimdilik gosuhasu - meher 0-0
Bu mesaj meher tarafından 17.01.2015 01:14:03 tarihinde değiştirildi.
missaydemir

Konu Sayısı: 31
10 yıl önce
Çekirdeğimi almış geçmiştim bilgisayar başına, olmadı bu:) 100TL de gosuhasu'ya yatırmıştım hem.
Bu mesaj missaydemir tarafından 17.01.2015 01:13:22 tarihinde değiştirildi.
missaydemir

10 yıl önce
0-0 skorunu neye göre belirlediniz? cevap ver(e)mediğiniz bir sürü soru, üstü kapalı verdiğiniz de örnekler var. mesela ben o telif ihtarı aldığınız makaleyi merak ettim. çok önemli veya bilimsel bir şey olmalı ki makalenin peşine düşmüşler.
Bu mesaj missaydemir tarafından 17.01.2015 01:12:19 tarihinde değiştirildi.
gosuhasu

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Heyecan olsun dedik :) Bir sonraki planda bu soruların hepsi cevap bulacak :)
missaydemir

10 yıl önce
Paralı olsun bilet bile alırım:)
keremdnc14

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Nacizane fikrimi burada bildirmek istemiştim fakat bu kadar ilgili olacağınızı düşünemedim. Tüm değer verip cevap veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım. Sizler ile bu site de oldukça kendimi geliştirerek daha iyi bir makale yazarı olabilirim. Herkese teşekkürler ayrıca editörümüze de ilgisi dolayından ayrı bir teşekkür ederim..
moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Tüh, tüm konuşmaları kaçırdım mı şimdi.
En azından bir süre bekletip öyle silseydiniz :)
Meher, her zaman yakından takip ettiğim kişilerden bir tanesi, editörümüzün de eminim çok değerli bilgileri vardır.
Aralarında geçen beyin jimnastiğini takip etmek isterdim.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Moon22 aynı üzüntüyü bende yaşadım. Evli barklı çoluk çocuk olunca her şeyden geri kalıyorum :)
ankara

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Ben size özet geceyim :) Mehtap hanım'a göre Oktay usta kitabında yazmış olduğu bir yemek tarifini başka bir yerde görse dava açma hakkına sahip. O yüzden herkes vasfına uygun iş hakkında yazı yazmali. Burak bey de bana internet üzerinden alınıp yazılmış her hangi bir konuda telif hakki için açılıp kazanılan dava örneği verir misiniz dedi ve fikrini destekleyen bir kaç meseleyi ornek göstererek konuyu kapattı. Fakat konu polemiğe dönmesin diye daha sonra mesajlar silindi.
Bu mesaj ankara tarafından 17.01.2015 12:48:49 tarihinde değiştirildi.
moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Ne yapalım Yasmin86, biz de böyle geriden takip ederiz. :)
ankara, teşekkür ederiz bilgilendirme için. Ne güzel ki, geç kalsak bile bizleri bilgilendiren arkadaşlarımız var site de.

Yanıt Yaz