meher
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 10 |
|
missaydemir
Konu Sayısı: 31 Mesaj Sayısı: 116 |
Çekirdeğimi almış geçmiştim bilgisayar başına, olmadı bu:) 100TL de gosuhasu'ya yatırmıştım hem.
Bu mesaj missaydemir tarafından 17.01.2015 01:13:22 tarihinde değiştirildi. |
missaydemir
0-0 skorunu neye göre belirlediniz? cevap ver(e)mediğiniz bir sürü soru, üstü kapalı verdiğiniz de örnekler var. mesela ben o telif ihtarı aldığınız makaleyi merak ettim. çok önemli veya bilimsel bir şey olmalı ki makalenin peşine düşmüşler.
Bu mesaj missaydemir tarafından 17.01.2015 01:12:19 tarihinde değiştirildi. |
gosuhasu
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 92 |
|
missaydemir
|
keremdnc14
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 9 |
Nacizane fikrimi burada bildirmek istemiştim fakat bu kadar ilgili olacağınızı düşünemedim. Tüm değer verip cevap veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım. Sizler ile bu site de oldukça kendimi geliştirerek daha iyi bir makale yazarı olabilirim. Herkese teşekkürler ayrıca editörümüze de ilgisi dolayından ayrı bir teşekkür ederim..
|
moon22
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 125 |
|
yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
|
ankara
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 59 |
Ben size özet geceyim :) Mehtap hanım'a göre Oktay usta kitabında yazmış olduğu bir yemek tarifini başka bir yerde görse dava açma hakkına sahip. O yüzden herkes vasfına uygun iş hakkında yazı yazmali. Burak bey de bana internet üzerinden alınıp yazılmış her hangi bir konuda telif hakki için açılıp kazanılan dava örneği verir misiniz dedi ve fikrini destekleyen bir kaç meseleyi ornek göstererek konuyu kapattı. Fakat konu polemiğe dönmesin diye daha sonra mesajlar silindi.
Bu mesaj ankara tarafından 17.01.2015 12:48:49 tarihinde değiştirildi. |
moon22
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 125 |