Makale yazarlığı
yaziyor

Konu Sayısı: 3
Makale yazarlığı
9 yıl önce
Merhaba. iyimakale.com ailesine yeni katıldım. Makale yazarlığı konusunda iyi olduğumu düşünüyorum;fakar kusursuz değilim elbette. TV haberlerinde senelerce görev yapmış, gazete yazarlığında ün salmış kişilerin bile "fiyasko" denilenilecek ölçüde makaleleri olabiliyor. Burada yeni insanlarla tanışmanın ve onların makalelerini okumanın kişisel gelişimime çok katkıda bulunacanı düşünüyorum. Sağlık, teknoloji, kişisel gelişim, kişisel bakım ve güzellik konularında makaleler yazıyorum ve yayınlıyorum. Umarım makalelerimi okuduğunuzda beğenirsiniz. iyimakale.com ailesine vermiş oldukları emeklerden ötürü teşekkür ederim.
Bu mesaj yaziyor tarafından 02.10.2015 12:42:05 tarihinde değiştirildi.
yasmin86

9 yıl önce
Aramıza hoşgeldiniz :)
yaziyor

9 yıl önce
Hoş bulduk Yasemin Hanım. Mesaj bıraktığınız için çok teşekkür ederim. Sanırım güven sorunundan dolayı yeni arkadaşlarla pek iletişime geçilmiyor. Bu mânâda, atmış olduğunuz mesaj beni çok mutlu etti. :-)
bsahiner

Konu Sayısı: 12
9 yıl önce
Hoşgeldiniz. İyi ki geldiniz. Makale dünyasındaki en iyi sitelerden birindesiniz. Umarım beklentilerinize ulaşırsınız.
serdaryilmaz

Konu Sayısı: 10
9 yıl önce
Sayfaya hoşgeldiniz bol kazançlar dilerim..Makale dünyasının en güvenilir adreslerinden birindesiniz..
yaziyor

9 yıl önce
Hoş bulduk Serdar Bey. Teşekkür ederim.
Yanıt Yaz