Makale Yükleme Sistemi Düzeltilebilir Mi?
banualtay

Konu Sayısı: 2
Makale Yükleme Sistemi Düzeltilebilir Mi?
4 yıl önce
Merhaba, word dosyasında yazdığım yazıyı siteye yüklerken birazcık zorluk yaşıyorum. Word'de hazırladığım metindeki başlıkları, ya da anahtar kelimeleri yazıyı siteye eklediğimde bold olarak teker teker yeniden yazmam gerekiyor. Ayrıca nasıl tarif edebilirim bilemiyorum ama, word'den kopyaladığım yazıyı 'makale ekle' bölümüne girip yapıştırdığımda, bold olması gereken kelimeleri düzenlerken harfler, cümleler bir anda iç içe geçiveriyor. Ardından bunları düzeltmekle uğraşıyorum. Bunu ben yaşadığıma göre muhtemelen diğer yazar arkadaşlar da yaşıyordur. Eğer böyle bir genel sorun varsa, ya da bu bir sorun olarak görülüyorsa, acaba düzeltilebilir mi? Word'de oluşturduğumuz metni, ikinci bir düzeltmeye ihtiyaç duymaksızın siteye yükleyebileceğimiz yeni bir sistem getirilebilir mi? Selamlar..
marmaris

4 yıl önce
Merhaba, ekleme yaparken word ikonunun bulunduğu wordden ekle bölümünü kullanmalısın. O zaman içeriğin worddeki gibi aktarılacak. Kolay gelsin.
banualtay

4 yıl önce
Aslında ben de aynı yöntemle yazı gönderiyorum. Ama siz bir sorun yaşamadığınıza göre sanırım benden kaynaklı bir sorun var. Bunu araştırıp düzeltmeye çalışacağım. Teşekkür ederim..
CANYILDIRIM1202

Konu Sayısı: 1
4 yıl önce
Bu problemi bende yaşıyorum. Düzeltilmesi gerekiyor. Word ikonu ile yapıştır yapmama rağmen oluyor.
Pianobacaks

Konu Sayısı: 0
4 yıl önce
Aynı sorunu yaşıyorum. Word ikonunu kullansam da yazılar sisteme düz bir şekilde geçiyor.
seherkutluu

4 yıl önce
Merhaba, yazıları sisteme yüklerken word ikonunu kullanıyorum ve herhangi bir düzenleme gereksinimim olmuyor. Başlıklar ve anahtar kelimeler uygun bir şekilde geçiyor. Kesin bir bilgiye sahip değilim ancak word sürümleri ile alakalı bir durum olabilir.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
4 yıl önce
Merhabalar,

Wordpad üzerinden yazıyorsanız olmaz.  Microsoft Word kurmalısınız. Yapamayan arkadaşlar kullandıkları tarayıcıyı ve Microsoft Word sürümünü yazarsa tespiti daha kolay olur. 
banualtay

4 yıl önce
Ben Chrome üzerinden siteye giriyorum. Kullandığım microsoft word sürümü 1.0.1 (16.0.11425.20132)
Fatih137

4 yıl önce
Chrome un son genellemelerinden sonra aynı hatayı ben de aldım. Güncellemeyi geri alınca sorun düzeldi. Yani böyle bir problem malesef var.
Yanıt Yaz