Makalecafe
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
Makalecafe
10 yıl önce
Arkadaşlar Makalecafe yeni bir site ya ben makale yazarken ziyaretçilerin ilgisini çekecek makaleler yazmaya çalışıyorum. Başarılı oluyor mu bilmiyorum ama geçen gün yine ilgi çekecek konulara bakarken google trendleri diye birşey buldum oradan çok tıklanan konulara bakıp ona göre makale yazmaya çalışıyorum. Bence hepimiz böyle yaparsak ziyaretçi sayımız artabilir. Kendimce böyle bir düşünceye kapıldım... Mantıklı mıdır?
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
İlgi çekici ve herkesin aradığı konuları yazmak bence  gayet mantıklı melike 
Editör2

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Herkesin ilgisini çekecek güncel makaleler yazmak bence de gayet mantıklı Melike.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Evet güzel fikir, olaya şöylede bakabiliriz rekabeti az olan kelimelere google adsense daha fazla reklam kazancı veriyor. Yani moda kelimesine  tıklama başı 0,10 tl veriyorsa model uçak elimesine 0,50 tl veriyor. 100 ziyaretçi  Moda 10 tıklama 1 tl , 25  ziyaretçi moda 2 tıklama  1 tl    gibi  umarım anlatabildim :) Sizler yinede istediğiniz yazabilirsiniz. 
Mlkmhmt

10 yıl önce
Anladım. :) çok o konularda bilgim olmadığı için bana çok mantıklı geldi. Zaten çoğu arkadaşımız sizin dediğiniz gibi yazıyor sanırım. Bende bir denerim.
Mlkmhmt

10 yıl önce
Makalecafenin son durumu nedir bi öğrenebilir miyim ??
Yazarız12

10 yıl önce
Suan icin herhangi bir sorun olmadığını ve tüm yazarların yazı eklediğini biliyorum. Umarım kapanmaz ve devam eder.
Bu mesaj Yazarız12 tarafından 15.12.2014 23:56:30 tarihinde değiştirildi.
Mlkmhmt

10 yıl önce
Bilmiyorumki 2-3 gün önce bi konunun altına yazmıştım cevap gelmedi. Bekliyorum bende. Kapanıp kapanmaması benim için önemli çünkü Yazmıyor denmesini istemem Aralık 29 ile ocak 15 arası final ve bütlerim var. ayarlamalar yapıyorum. eğer kapanacaksa boşuna uğraşıyor olmayayım.
Yazarız12

10 yıl önce
Kapanma konusu bazı yazarların yazı eklememesinden dolayı açıldı.Suan yazarlar eklediği için kapanmanın söz konusu olmadığını düşünüyorum ve kapanmasınıda istemem.Eger bu ayın sonuna kadar istenen sınırda yazı eklemeyen olursa o yazarların kadrodan cıkarılması daha mantıklı.
Mlkmhmt

10 yıl önce
Bencede mantıklı bakalım hayırlısı ne ise o olur umarım. Hem makalecafe hakkında sadece kapanıp kapanmaması değil durum nedir iyiye gidiyormuyuz merak ediyorum.
Yanıt Yaz